Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Είχαν παράλληλα να διαχειριστούν το διαζύγιο με τον Νικολαΐδη: Όλο το παρασκήνιο για τις σχέσεις του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της Βανδή

Το χρονικό της γνωριμίας και πώς τελικά δέχθηκαν τη σχέση της μητέρας τους

7 Οκτωβρίου 2022 08:12
Είχαν παράλληλα να διαχειριστούν το διαζύγιο με τον Νικολαΐδη: Όλο το παρασκήνιο για τις σχέσεις του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι εκείνος, που κάνει πια ευτυχισμένη τη Δέσποινα Βανδή, όπως κι εκείνη εξομολογήθηκε στη «Super Κατερίνα», με τους δύο πάντως να έχουν να χειριστούν τη σχέση τους και έναντι στα παιδιά τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση των παιδιών της με τον σύντροφό της, απαντώντας και το αν θα θα προχωρούσαν σε δεύτερο γάμο.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Η εξομολόγηση για το τι σημαίνει ο Μπισμπίκης για τη ζωή της

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση.

Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι αυτό μου αξίζει να το ζήσω.

Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα» εξομολογήθηκε γεμάτο έρωτα η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share