Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Βασίλη Μπισμπίκη: «Είχα πολλούς έρωτες της μιας νύχτας...» - Σε «αναμμένα κάρβουνα» η Δέσποινα Βανδή

Τι αποκάλυψε για τα νεανικά του χρόνια;

2 Οκτωβρίου 2022 13:39
Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Βασίλη Μπισμπίκη: «Είχα πολλούς έρωτες της μιας νύχτας...» - Σε «αναμμένα κάρβουνα» η Δέσποινα Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα είχε παραχωρήσει πριν τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είχε αναφερθεί και στα παιδικά του χρόνια.

Πώς μεγάλωσες, πού γεννήθηκες;

Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στο Λουτράκι και οι γονείς μου μένουν ακόμα εκεί. Έχω μια αδερφή τρία χρόνια μικρότερη. Όλα Καλά.

Δείτε επίσης: Τους «έδωσε» ευθέως ο Γιάννης Στάνκογλου: Η αποκάλυψη για τις εξόδους με τον Βασίλη Μπισμπίκη - «...παίζουν συνέχεια Βανδή»

βασίλης μπισμπίκης

Τι παιδί ήσουν;

Ήμουν της αλητείας και καθόλου του σχολείου. Ήμουν με τα μηχανάκια, τις κόντρες, τα parties. Πολλή νύχτα… Τουρισμός πολύς στο Λουτράκι, δηλαδή πολλά φλερτ με τουρίστριες, πολλοί έρωτες της μιας νύχτας. Γενικά, σε ένα τέτοιο σκηνικό μεγάλωσα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

«Ήταν ανοησίες και ψέματα, ξεπέρασαν τα όρια...»: Ξεσπά ο Βασίλης Μπισμπίκης - Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μοιάζει να βρίσκεται... στα ουράνια λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να αποκαλύπτεται σχετικά με το ειδύλλιό τους στο «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, για τα προσωπικά του και την καθημερινότητά του, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι καλά και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ζει μία «φυσιολογική ζωή», αποθεώνοντας τη σύντροφό του στο νέο της «βήμα».

Τα λόγια του Μπισμπίκη για τη Βανδή

«Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι, θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πως με βλέπουν οι άλλοι. Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είμαι, θα ανεβάσω φωτογραφίες, θα βγω έξω, θα φιληθώ σε ένα μπαρ, θα πάω στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελα να ζω με το φόβο να βγω έξω και να σκέφτομαι μην με τραβήξουν μια φωτογραφία», και συμπλήρωσε σχετικά με τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε & τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή. Η λάμψη της δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες & ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share