Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ελάχιστοι το γνωρίζουν για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Αυτός ο γνωστός Έλληνας είναι ο... πεθερός της Δέσποινας Βανδή

Μια αρκετά γνωστή φυσιογνωμία που του έδωσε... ερεθίσματα για το αμαρτωλό παρελθόν του

5 Οκτωβρίου 2022 20:55
Ελάχιστοι το γνωρίζουν για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Αυτός ο γνωστός Έλληνας είναι ο... πεθερός της Δέσποινας Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σήμερα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς, έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, αν και ήδη για χρόνια είχε κάνει την πορεία του.

Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Σε ηλικία 25 ετών, αργότερα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Η πορεία στην υποκριτική και τα... άλλα ερεθίσματα του πατέρα του

Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ, Σε στενό οικογενειακό κύκλο, Ευμενίδες κ.ά. Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1.

Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου Σε είδα και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, Ορέστης, Ματωμένος Γάμος και Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης. Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις Ερωτική Αναρχία, Προμηθέας Δεσμώτης και Η Τραβιάτα της Λισαβόνας.

Όσο για τους γονείς του; Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες, όντας μια αρκετά γνώριμη φυσιογνωμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως για αυτό ήταν και για πολλά χρόνια στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τα ανάλογα ερεθίσματα, μέσα στο δικό του αμαρτωλό παρελθόν.

Βασίλης Μπισμπίκης και πατέρας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share