Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

«Αυτό δε θα του το συγχωρήσω»: Τα σκληρά λόγια του Σωτήρη Πολύζου για τον Λάκη Λαζόπουλο

Τι συνέβη μεταξύ τους;

1 Οκτωβρίου 2022 15:23
«Αυτό δε θα του το συγχωρήσω»: Τα σκληρά λόγια του Σωτήρη Πολύζου για τον Λάκη Λαζόπουλο
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί καλεσμένος πριν αρκετά χρόνια ο Σωτήρης Πολύζος. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε τότε στην γνωριμία του και τον μετέπειτα γάμο του με την Μιμή Ντενίση, ενώ αργότερα η κουβέντα ήρθε σε πρόσωπα που τον έχουν ενοχλήσει τα σχόλια τους. Όταν η κουβέντα ήρθε στον Λάκη Λαζόπουλο, ο Σωτήρης Πολύζος δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του και μίλησε με σκληρά λόγια. Παράλληλα δείτε για πρώτη φορά την άγνωστη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου.

«Ο Λαζόπουλος κάνει πολύ καλή πολιτική σάτιρα. Βεβαίως με την κατεύθυνση που ο ίδιος θέλει αν δώσει. Είναι ΣΥΡΙΖΑ και το βροντοφωνάζει. Δεν ξέρω πόσο εύκολο του είναι να δικαιολογήσει αυτά που σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει, σε απόλυτη αναντιστοιχία με αυτά τα οποία έλεγε. Είναι πολύ καλός εκεί, αλλά ρε παιδί μου εκπέμπει ένα ρατσισμό που εμένα με ενοχλεί. Δεν μπορείς να σατιρίζεις τον ευτραφή, δεν μπορείς να σατιρίζεις την ηλικιωμένη, τον ηλικωμένο, δεν είναι ασέβεια με τους αστικούς κανόνες, είναι ένας ακραίος ρατσισμός», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Την επομένη του γάμου δεν θα ξεχάσω που κατεβαίνω από τον 6ο στον 5ο που έμενε ο πατέρας μου στο σπίτι στην Αθήνα. Είχε Τρίτη εκπομπή. Εμείς παντρευτήκαμε Τρίτη με την Μιμή. Κι είναι ο πατέρας μου και παρακολουθεί την επανάληψη των χυδαιοτήτων που έλεγε ο Λαζόπουλος και έκλαιγε. Αυτό λοιπόν δεν θα το συγχωρήσω στον Λαζόπουλο. Πήρα και είπα συλλυπητήρια στον αδελφό του για τη μάνα τους που έχασαν. Τον ήξερα χρόνια τον Λαζόπουλου, έχουμε βγει, έχουμε πάει σε μπουζούκια, έχουμε φάει. Αλλά δεν είχε ευαισθησία σε αυτά που άκουγε μόνο η μάνα του Λαζόπουλου. Τον συνάντησα κάποια στιγμή στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στην Λάρισα, είπαμε «γεια» και τίποτα άλλο. Τι να πεις με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Να κάτσω να τσακωθώ; Αν εκείνος κοιμάται καλά τα βράδια με ήσυχη την συνείδηση του ότι είναι δίκαιος με τους ανθρώπους, είμαι οκ εγώ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share