Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καλλονή καστανομάλλα και πολύ αδύνατη: Η "άγνωστη" κόρη του Λάκη Λαζόπουλου

Δείτε εδώ με τι ασχολείται

28 Σεπτεμβρίου 2022 16:57
Καλλονή καστανομάλλα και πολύ αδύνατη: Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο των media, προσπαθεί να κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την οικογένειά του. Παράλληλα, καλεσμένος στο The 2Night Show είχε βρεθεί πριν καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος μετά την απώλεια της συζύγου του είναι πλήρως αφοσιωμένος στην κόρη του, Μαριέλλη. Η Μαριλού, όπως την φωνάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και όπως κάθε κόρη, είναι και η αδυναμία του μπαμπά της. Η νεαρή κόρη του παρουσιαστή αποφεύγει τα «φώτα» και είναι χαμηλών τόνων.

Λάκης Λαζόπουλος: Με τι ασχολείται η κόρη του, Μαριέλλη

Η Μαριέλλη Λαζοπούλου εργάζεται σε εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και αναμένεται το όνομά της να φιγουράρει στο μέλλον και σε άλλες παραγωγές.

Ήδη όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην Espresso, η Μαριέλλη Λαζοπούλου είναι πίσω από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Αν», αλλά είχε συμμετάσχει και ως executive producer και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Kόρη του Λάκη Λαζόπουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share