Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κεραυνός εν αιθρία από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ήμουν...»

«Με ιντριγκάρει...»

27 Σεπτεμβρίου 2022 17:09
Κεραυνός εν αιθρία από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ήμουν...»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό Tv Έθνος και στον Αλέξη Μίχα. Παράλληλα, δείτε ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και αποκάλυψε εάν θα άλλαζε κάτι αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

“Το σημείο που βρίσκεσαι κάθε στιγμή είναι απόρροια της προηγούμενης διαδρομής σου. Αν θα είχα αλλάξει κάποιο μονοπάτι, δεν ξέρω πού θα ήμουν τώρα. Μπορεί να μην είχα ασχοληθεί με την τηλεόραση, μπορεί να είχα κάνει παιδιά, μπορεί να είχα ακολουθήσει επαγγελματικά τον κλάδο της εκπαίδευσης, δεν ξέρω…Δεν έχω μάθει να μιλάω με υποθέσεις. Είμαι ρεαλίστρια. Έχω στοιχεία ιδεαλισμού, αλλά τα κρατάω περισσότερο για τις προσωπικές μου σχέσεις. Στη δουλειά τα βλέπω καθαρά τα πράγματα. Αυτή η διαδρομή δεν ήταν στρωμένη με χαλί και χαίρομαι γι’ αυτή ακόμη και για τα όποια λάθη μπορεί να είχε!”, εξομολογήθηκε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ποια είναι η εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει, αλλά μίλησε και για το πρωινό που έκανε στον Alpha: “Μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Και μου αρέσει γιατί δεν την ξέρω καλά. Πράγματα που για μια νοικοκυρά είναι δεδομένα, για μένα είναι πυρηνική φυσική. Θα είχε ενδιαφέρον να μπω σε αυτό το κομμάτι. Τη μουσική την πιάσαμε, δεν… (σ.σ.: γέλια). Τη μόδα την κάναμε, τελείωσε. Το πρωινό μαγκαζίνο μού αρέσει. Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ήμουν διαφορετική. Με ιντριγκάρει και η βραδινή ζώνη, αν και είμαι πρωινός τύπος. Είμαι κορίτσι της ημέρας, αλλά μου αρέσει και η νύχτα. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι με μαγειρική. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε ένα συνδυαστικό concept. Μαγειρική και ταξίδια. Ο,τι έχω θελήσει πολύ μου έχει έρθει στην τηλεόραση. Το ίδιο έγινε και με το My Style Rocks. Έναν χειμώνα ολόκληρο δεν είχα χάσει επεισόδιο και στην επόμενη σεζόν του το παρουσίασα εγώ”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share