Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σε φουλ ρυθμούς οι ετοιμασίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Ανυπομονεί να γίνει μαμά και το δείχνει με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Δείχνει πάντα έτοιμη να απολαύσει το ταξίδι της κύησης

9 Σεπτεμβρίου 2022 21:57
Σε φουλ ρυθμούς οι ετοιμασίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Ανυπομονεί να γίνει μαμά και το δείχνει με την πιο γλυκιά φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Με μια συγκινητική μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μέχρι τότε όμως και αφού πλέον επιβεβαίωσε την χαρμόσυνη είδηση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έτοιμη να απολαύσει το ταξίδι της κύησης, μοιράζοντας ταυτόχρονα πολλές στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 9/9 η μέλλουσα μανούλα ανήρτησε ένα instastory στο Instagram, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το πρώτο βιβλίο που επέλεξε να διαβάσει λίγο πριν υποδεχτεί το μωρό της. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, από τους οποίους ζήτησε να της προτείνουν και άλλα βιβλία.

βιβλιο-αναρτηση-κωνσταντινα-σπυροπουλου-εγκυμοσυνη-9-9

«Βόμβα» Κατερίνας Καινούργιου: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε σχέση με έναν κύριο, όταν τη γνώρισα στο Βασίλη Σταθοκωστόπουλο...» (Video)

Τις πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλιά, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου είχε υπάρξει ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Τι ωραία!» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναρωτήθηκε αν κυοφορεί δίδυμα και συμφώνησε με την απόφασή της να κρατήσει την ευχάριστη αυτή είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πραγματικά χαίρομαι και χαίρομαι και για τον Βασίλη. Σας το είπα, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί του, δεν έχουμε και κάτι να πούμε. Αν τον δω έξω θα χαιρετηθούμε, όπως και έχουμε κάνει. Όταν χωρίσαμε θυμάμαι δεν ήταν τόσο ωραίο αλλά αργότερα που συναντηθήκαμε έξω χαιρετηθήκαμε. Ήταν μια σχέση πιο μικρή, δεν ήταν μια σχέση που με είχε σημαδέψει. Η τελευταία μου σχέση ήταν πολύ πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η ίδια στη γνωριμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη, Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ… Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Τότε δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη αλλά ήμουν και εγώ σε μια άλλη σχέση και ήμουν πολύ καλά που δεν με ενδιέφερε.

Χαίρομαι γιατί έχω μοιραστεί κάποιες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είναι καλά. Η Κωνσταντίνα πάντα ήθελε να κάνει παιδιά. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια. Βρήκε ο ένας τον άλλον και ταίριαξαν. Μπορεί να ήταν και καρμικό. Τότε εγώ ήμουν με τον Βασίλη – τα ακούει τώρα ο μπαμπάς μου που δεν τον ήθελε καθόλου – για να γνωρίσει την Κωνσταντίνα» είπε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share