Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περήφανος σαν...παγώνι ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Περιμένουμε το εγγονάκι...»

Οι πρώτες δηλώσεις του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου

4 Οκτωβρίου 2022 10:42
Περήφανος σαν...παγώνι ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Περιμένουμε το εγγονάκι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισφράγισαν την αγάπη τους με πολιτικό γάμο λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης το απόγευμα της Κυριακής 2/10, έχοντας στο πλευρό του δέκα καλεσμένους.

Μετά τον δήμαρχο που μίλησε στο «Happy Day» για τον γάμο τους, ο πεθερός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος μίλησε στο «Πρωινό μας» για τη χαρά του γιου του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος και περιμένει με λαχτάρα το όγδοο εγγόνι του.

Ειδικότερα, ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος δήλωσε στον Άγγελο Βουράκη: «Έγινε χθες Κυριακή ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης. Μετά έγινε το γεύμα στο εστιατόριο μου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ήμασταν μόνο οι γονείς, λίγα άτομα.

Δεν ήθελαν τα παιδιά να δώσουν δημοσιότητα στον γάμο. Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι τους ευχόμαστε τα καλύτερα! Έχουμε επτά εγγόνια και πάμε για το όγδοο!».

Όλα στη φόρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend».

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως διανύει τον 6ο μήνα και προς το παρόν δεν έχει λιγούρες. Παράλληλα, ανέφερε πως στην αρχή της εγκυμοσύνης της είχε πολλές υπνηλίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού με το σύντροφό της. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση τους.

Η ίδια τόνισε πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος πάγωσε, καθώς δεν το είχε καταλάβει, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν ο πρώτος που έμαθε το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα δεν έκρυψε το παράπονό της για διάφορα δημοσιεύματα που αφορούσαν την εγκυμοσύνη της, τα οποία όπως είπε της στέρησαν τη χαρά να το ανακοινώσει μόνη της.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share