Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατροπή μεγατόνων για την Ρούλα Κορομηλά - Ραγδαίες εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

Είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία

25 Σεπτεμβρίου 2022 15:12
Ανατροπή μεγατόνων για την Ρούλα Κορομηλά - Ραγδαίες εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστες εξελίξεις κυκλοφορούν τελευταία για το όνομα της Ρούλας Κορομηλά με την παρουσιάστρια να αφήνει τις συζητήσεις με την ΕΡΤ και να έρχεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Real της Κυριακής 25/9 η θρυλική Ρούλα θα αναλάβει την παρουσίαση του Σπίτι με το mega (σας το είχαμε ξαναπεί άλλωστε). Την είχαμε ξαναδεί στο ρόλο αυτό, παρουσιάζοντας έκτακτο και εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής, αλλά από ότι φαίνεται αυτό πάει να γίνει μόνιμο.

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει με εκπομπή στο Mega

Ανατροπή μεγατόνων για την Ρούλα Κορομηλά - Ραγδαίες εξελίξεις για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Βόμβα» από Λίτσα Πατέρα: «Η Ρούλα Κορομηλά έπεισε τον Μίνωα Κυριακού να...»

Πριν από λίγο καιρό η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την “Κυριακάτικη δημοκρατία”, και μίλησε για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, ενώ αποκάλυψε ένα άγνωστο γεγονός για τη Ρούλα Κορομηλά και το Μίνωα Κυριακού.

Με την ευκαιρία δείτε την αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου για το λόγο που δεν έκανε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού.

Τριάντα χρόνια στην πρωινή ζώνη. Με ποιες παρουσιάστριες ήρθατε πολύ κοντά;

Σαφέστατα με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά έπεισε τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη με ψυχαγωγική εκπομπή. Δική της ιδέα ήταν, είχε πειθώ, δούλεψε πολύ και τα κατάφερε. Η Ρούλα είναι μία και μοναδική, έχει πολύ έξυπνο μυαλό, είναι ωραία γυναίκα και γοητευτική. Τι να πω τώρα για το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη; Εξαιρετική, πανέμορφη, πανέξυπνη και αυτή, και ξέρει πάρα πολύ καλά αστρολογία.

Ρούλα Κορομηλά

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, είναι μια απίστευτη καλλονή, με βαθιά γυναικεία άποψη για τα πράγματα. Φύσει και θέσει ανθρώπινη και πολύ θηλυκή. Με τον Γιώργο Λιάγκα μαζί αποτελούν μεγάλη δύναμη στην τηλεόραση και δη στην πρωινή ζώνη, γιατί ο Γιώργος βλέπει τα πράγματα δημοσιογραφικά και εκείνη πιο συναισθηματικά. Μαζί κάνουν μια άριστη εκπομπή, αλληλοσυμπληρώνονται.

Ανέφερα αυτά τα τρία ονόματα γιατί τις συγκεκριμένες παρουσιάστριες τις ξέρω πάνω από πέντε έως δέκα χρόνια και έχω βγει έξω μαζί τους, έχω συνδεθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share