Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κάρφωμα» άνευ προηγουμένου από την Ρούλα Κορομηλά: «Εύχομαι να "ζησετε" το υπόλοιπο της ζωής σας στα έγκατα της γης»

Ξέσπασε με μία της ανάρτηση!

13 Οκτωβρίου 2022 14:49
«Κάρφωμα» άνευ προηγουμένου από την Ρούλα Κορομηλά: «Εύχομαι να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα μέλος της ελληνικής showbiz, η Ρούλα Κορομηλά, θέλησε να σχολιάσει με τον πλέον ηχηρό τρόπο τα όσα φρικιαστικά έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Όσοι νοσηροί τύποι συμπεριλαμβανομένης κ της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού ευχομαι να «ζησετε» το υπόλοιπο της ζωης σας στα έγκατα της γης.Απαιτούμε ωστόσο να ξέρουμε ποιοι είστε εσεις οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet της γνωστής παρουσιάστριας.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;» - Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου μετά την απόλυσή του!

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Με μία ανάρτηση-κατάθεση ψυχής, στην οποία αναγνωρίζει την κτηνώδεις πράξεις που διέπραξε ο πατέρας του, απαντά ο γιος του 53χρονου. Παράλληλα, η θεία της 12χρονης αποκάλυψε τα μηνύματα που έστελνε το παιδί με τον 53χρονο. Η μικρή είχε πάει για διακοπές στη Λευκάδα και εκεί η θεία της έκανε την αποκάλυψη και εξοργισμένη πήρε τηλέφωνο τον 53χρονο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share