Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέτα Λεονταρίδου: Αυτή ήταν η γυναίκα που παράτησε ο Νάσος Γαλακτερός για τα μάτια της Ρούλας Κορομηλά (photo)

Μαζί απέκτησε τον γιο του, Παύλο

23 Σεπτεμβρίου 2022 13:39
Τέτα Λεονταρίδου: Αυτή ήταν η γυναίκα που παράτησε ο Νάσος Γαλακτερός για τα μάτια της Ρούλας Κορομηλά (photo)
ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Ρούλα Κορομηλά υπήρξαν κάποτε ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, με το διαζύγιό τους να πέφτει ως «βόμβα», στον έναν από τους τρεις γάμου του πασίγνωστου πρώην μπασκετμπολίστα.

Με την παρουσιάστρια, με την οποία τούς χώριζαν 11 ηλικιακά χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι, με τους λόγους του διαζυγίου επίσης να γίνονται γνωστοί.

Η πανέμορφη πρώτη γυναίκα και ο... Survivor γιος τους

Πριν από εκείνη, όμως, υπήρξε και μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Λίγες πληροφορίες, όμως, έχουμε για το πότε έγινε και πόσο διήρκησε ο πρώτος γάμος του Νάσου Γαλακτερού με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν τον γιο τους, Παύλο.

Τέτα Λεονταρίδου

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι σήμερα... ολόκληρος άνδρας και είχε άψογη σχέση τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά, όσο και με την νυν σύζυγο του μπαμπά του.

Όλα στη φόρα από τον Νάσο Γαλακτερό: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε τη Ρούλα Κορομηλά (Video)

Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε για αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον Νάσο Γαλακτερό, με το διαζύγιό τους να προκαλεί έκπληξη σε άπαντες στη showbiz πριν από 15 χρόνια.

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο Νάσος Γαλακτερός έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του από τότε, καθώς παντρεύτηκε με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Οι αποκαλύψεις του Γαλακτερού

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής ήταν εκείνος που τότε μετά το χωρισμό του από τη δημοφιλή παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, όπου και είχε μιλήσει για τους λόγους που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός, με την παρουσιάστρια πρόσφατα να τραυματίζεται.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share