Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το κρατούσαν για χρόνια μυστικό: Αυτός ήταν ο αληθινός λόγος του διαζυγίου της Ρούλας Κορομηλά και του Νάσου Γαλακτερού

Ήταν για επτά χρόνια παντρεμένοι

25 Μαρτίου 2022 08:58
Το κρατούσαν για χρόνια μυστικό: Αυτός ήταν ο αληθινός λόγος του διαζυγίου της Ρούλας Κορομηλά και του Νάσου Γαλακτερού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός υπήρξαν για αρκετά χρόνια παντρεμένοι, αν και πριν από μια 15ετία «συντάραξαν» τη showbiz με το διαζύγιό τους.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και έμειναν μαζί έως και το 2007, όταν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μετά το χωρισμό τους προχώρησαν σε νέες σχέσεις, ενώ ο γνωστός καλαθοσφαιριστής παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και έκανε μια κόρη, με την παρουσιάστρια να προκαλεί εντύπωση με τις παρέες της.

Η αποκάλυψη του Γαλακτερού

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share