Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοβαρός τραυματισμός για τη Ρούλα Κορομηλά: Χτύπησε στα πόδια μετά το ξύλο στα βραβεία MAD (photo)

Πώς είναι η υγεία της παρουσιάστριας;

23 Ιουνίου 2022 07:20
Σοβαρός τραυματισμός για τη Ρούλα Κορομηλά: Χτύπησε στα πόδια μετά το ξύλο στα βραβεία MAD (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρά επεισόδια και ξύλο έπεσε χθες στην τελετή απονομής μουσικών βραβείων του MAD, με αποτέλεσμα η Ρούλα Κορομηλά να τραυματιστεί στα πόδια της.

Το σκηνικό έγινε ανάμεσα σε Light και Snik, ενώ το show σταμάτησε δύο φορές.

Εκ των υστέρων οι τράπερς ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό, ωστόσο τα βίντεο που τραβήχτηκαν έγιναν viral με αποτέλεσμα να επικρατήσει σούσουρο και πολλοί να δυσαρεστηθούν.

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, η οποία κάθεται σε σκάλες, ενώ φέρει χτυπήματα στα πόδια της έπειτα από τον άγριο τσακωμό.

Δείτε τη φωτογραφία:

τραυματισμός Ρούλας Κορομηλά MAD

"Που είσαι ρε Κεντέρη;": Το ειρωνικό σχόλιο του Snik στον Light μετά τον τσακωμό

Tην ώρα που η εκδήλωση των βραβείων MAD ήταν σε εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, οι τράπερ Σνικ και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τράπερς είχαν προηγούμενα, αφού εδώ και καιρό έχουν δώσει ραντεβού να χτυπηθούν, αλλά χωρίς να έχει γίνει πραγματικότητα.

Το σκηνικό ξέσπασε την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ανέβαινε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της, όταν ξαφνικά έγινε το "έλα να δεις".

Η ερμηνεύτρια φυγαδεύτηκε άμεσα και ο καβγάς φούντωσε ακόμα περισσότερο.

Η απάντηση του Snik στον Light μετά τον καβγά

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ο Σνικ μέσω Instagram story που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό Instagram ακούγεται να λέει: «Κεντέρη που είσαι ρε; Κεντέρη πού είσαι;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share