Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ξέσπασε ο Κώστας Δόξας: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου...»

Τι εξομολογήθηκε;

19 Σεπτεμβρίου 2022 18:35
Ξέσπασε ο Κώστας Δόξας: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Δόξας και αναφέρθηκε τόσο στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς όσο και στην δικαστική διαμάχη που είχε πρόσφατα με την πρώην σύζυγό του.

«Οι αρνητικές κριτικές είναι μέσα στο παιχνίδι, όλα είναι θεμιτά. Ξέρεις ότι από τη στιγμή που γι’ αυτό που κάνεις κρίνεσαι από τον κόσμο, θα ακούσεις και τα θετικά και τα αρνητικά. Ευτυχώς υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια γιατί αν κάνεις κάτι που το αποδέχονται όλοι, μάλλον κάτι πάει λάθος», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Δόξας.

Ο Κώστας Δόξας σε ότι αφορά την πρόσφατη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, είπε: «Αυτό που συνέβη με την πρώην σύζυγό μου, μου έκανε πάρα πολύ καλό. Πραγματικά είδα τη ζωή εντελώς διαφορετικά».

Δείτε το βίντεο

Συγκλονίζει η Μαρία Δεληθανάση: "Υπάρχουν μηνύματα που παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου" (video)

Μαρία Δεληθανάση: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση με τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Κώστα Δόξα όπου επισήμανε η πρώην γυναίκα του ότι υπάρχουν στοιχεία.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα σε συνέντευξη του επισήμανε ότι και ο τραγουδιστής έχει δεχτεί κακοποίηση από την πρώην γυναίκα του.

Βγήκαν και άλλες αποκαλύψεις στη φόρα.

Μαρία Δεληθανάση: Τα στοιχεία που έχει εις βάρος του τραγουδιστή

Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, Μαρία Δεληθανάση, τον έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό. Η κ. Δεληθανάση σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του τραγουδιστή πως εκείνος βρισκόταν σε άμυνα μετά από επίθεση της.

«Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μου πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Δεν αναφέρεται πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα προφανώς διότι αυτό δεν συνέβη. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαίωνε είναι να σπάσουν οι γυναίκες τη σιωπή» ανέφερε η Μαρία Δεληθανάση.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share