Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δικηγόρος Κώστα Δόξα: "Έχει δεχτεί κακοποίηση και ο ίδιος" - "Υπήρχε βία μέσα στο σπίτι" (video)

"O ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα"

9 Μαρτίου 2021 15:04
Δικηγόρος Κώστα Δόξα:

Κώστας Δόξας: Όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως σχετικά με την καταγγελία που έχει κάνει η πρώην γυναίκα του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, ότι την είχε χτυπήσει.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του τραγουδιστή σε συνέντευξη του ανέφερε ότι η αποχώρηση του από το Your Face Sounds Familiar δεν έγινε με δική του θέληση.

Η επίθεση που δέχτηκε ο Κώστας Δόξας.

Κώστας Δόξας: Η κακοποίηση που έχει δεχτεί από την πρώην γυναίκα του

Για την καταγγελία της Μαρίας Δεληθανάση περί ενδοοικογενειακής βίας, μίλησε στο T-Live ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου. «Το επεισόδιο του 2020 ήταν επεισόδιο κατά το οποίο ο κ. Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

«Μόνο με σκεπτικισμό μπορώ να παρακολουθήσω αυτήν τη ρωμαϊκή αρένα εν μέσω καραντίνας και βλέπω πλέον ότι αρκεί μία δημόσια καταγγελία για να καταστραφούν καριέρες και να καταρρακωθούν προσωπικότητες και να λοιδορούνται κάποιοι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα. Κινδυνεύουν εν τέλει όλοι.

Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάγεται στο κίνημα MeToo γιατί έχει καταγγείλει πολλές φορές τις μεταξύ τους διενέξεις. Έχει ακολουθήσει τον δρόμο που προτείνουμε εμείς. Αν έχει προκαλέσει ο κύριος Δόξας τέτοιου είδους βλάβη στην πρώην σύζυγό του, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και θα τιμωρηθεί. Αν αποδειχτεί ότι και η πρώην σύζυγός του, έχει προκαλέσει στον κ. Δόξα παρόμοιες σωματικές βλάβες, ομοίως θα τιμωρηθεί.

Ο Κώστας Δόξας είχε δεχτεί επίθεση.

Οι ισχυρισμοί του κ. Δόξα είναι ότι έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος πάρα πολύ βάρβαρα και στυγνά. Ότι υπήρχε βία στο σπίτι. Το επεισόδιο του 2020 ήταν επεισόδιο κατά το οποίο ο κ. Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο κ. Δόξας, βγαίνοντας έξω έξαλλος, την απώθησε. Το πρώτο που έκανα πρώτο να δείξω τη φωτογραφία σε έναν ιατροδικαστή και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα. Όταν μιλάμε για βασανισμό και βία μιλάμε για απευθείας χτύπημα του κ. Δόξα προς την πρώην σύζυγό του. Είναι μία απώθηση, πιστεύουμε εμείς» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share