Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού ο Άκης Δείξιμος: "Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης" - "Υπάρχει ένα ανήλικο παιδί στη μέση" (video)

"Πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα"

8 Μαρτίου 2021 14:18
Εκτός εαυτού ο Άκης Δείξιμος:

Κώστας Δόξας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον Κώστα Δόξα από την πρώην γυναίκα του σχετικά με ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί.

Σημειώνεται ότι η πρώην γυναίκα του, Μαρία Δεληθανάση, μέσα από δηλώσεις της είπε ότι κάνει ψυχοθεραπεία σχετικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Συγκεκριμένα ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος, σε σύντομες δηλώσεις του ανέφερε σε τι κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του με τα γεγονότα.

Μίλησε για τον αδερφό του.

Κώστας Δόξας: Οι σύντομες δηλώσεις του Άκη Δείξιμου

Ειδικότερα το όνομα του Κώστα Δόξα τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα και όχι λόγω μιας επιτυχημένης εμφάνισης του στο Your Face Sounds Familiar.

Το όνομα του τραγουδιστή ακούστηκε εξαιτίας της καταγγελίες που έκανε η πρώην σύζυγος του πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος αντικρούει τους ισχυρισμούς της.

Λόγω των γεγονότων ο Κώστας Δόξας μάλιστα διέκοψε και την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, όπου συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar.

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

«Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, υπάρχει κι ένα ανήλικο παιδί στη μέση. Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θεωρώ ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Πραγματικά, δεν θέλω να επεκταθώ για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι ένα πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και αυτή τη στιγμή ο μόνος που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Άκης Δείξιμος.

Ο Άκης Δείξιμος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εννοείται ότι έπεσα από τα σύννεφα. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδερφού μου αυτή τη στιγμή, το φαντάζετε ο καθένας. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Μαρία Δεληθανάση: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τη διαμάχη με τον Κώστα Δόξα

Μαρία Δεληθανάση: Μια νέα ανάρτηση -όλο νόημα- έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την κατηγορία πως ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Δόξας την κακοποιούσε.

Ειδικότερα, η Μαρία Δεληθανάση, μετά την απάντησή της στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο τραγουδιστής, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, ανάρτησε μια φωτογραφία με την κόρη της, Σοφία, στη θάλασσα, και έγραψε: "Να είμαστε δυνατές, να χαράζουμε πορείες".

Δείτε τη φωτογραφία:

Μαρία Δεληθανάση ανάρτηση Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share