Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Έγινε γνωστός παγκόσμια και είναι άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο Καραγκούνης από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

Η ξεχωριστή του πρωτοβουλία μετά τη σειρά

19 Σεπτεμβρίου 2022 13:06
Έγινε γνωστός παγκόσμια και είναι άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο Καραγκούνης από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» αποτελούν διαχρονικά μια από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση, με πολλούς χαρακτήρες να έχουν μείνει ανεξίτηλοι στη μνήμη μας.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Καραγκούνης, ο δεσμοφύλακας από την Κρήτη με τη «βαριά» προφορά, που δεν... ξεχώριζε ακριβώς για την εξυπνάδα του. Ο ίδιος, πολλές φορές, μας πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου, με τον ηθοποιό που τον υποδύθηκε μάλιστα να γίνεται παγκόσμια γνωστός μέσα στα χρόνια.

Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Χαβρέ, ο οποίος αποτέλεσε την ελληνική φωνή πίσω από το κορυφαίο βιντεοπαιχνίδι, το God of War. Είχε κάνει, συγκεκριμένα, την φωνή του Kratos, σε μια σπουδαία τιμή για εκείνον, συνεχίζοντας παράλληλα στο δρόμο της υποκριτικής και, μάλιστα, σήμερα έχει μείνει χωρίς μαλλιά, με μια άλλη ηθοποιό της σειράς επίσης να έχει αλλάξει.

Δημήτρης Χαβρές σήμερα

Η πρωτοβουλία του που ξεχώρισε μετά τη σειρά

Μετά τους «Στάβλους», άλλωστε, έχει κάνει τη δική του πορεία. Από το 2005 στον χώρο του στην Νέα Σμύρνη, στο Azima Place, συνδυάζει την τέχνη της υποκριτικής με τις εναλλακτικές θεραπείες, γεφυρώνοντας μέσω της ηθοποιίας την απόσταση ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Εκεί «παίζει» με τις τέχνες, προετοιμάζοντας τους νέους να δώσουν εξετάσεις σε δραματικές σχολές. Ο ίδιος υπερηφανεύεται με καμάρι για τις επιτυχίες των μαθητών του. Όπως μας λέειχαρακτηριστικά ο Δημήτρης, πολλοί ανακαλύπτουν πτυχές άγνωστες για τον εαυτό τους, ενώ κάποιοι ανακαλύπτουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Όπως και στη ζωή, η μαθητεία στην υποκριτική είναι μια αδιάκοπη διαδικασία εξέλιξης, μέσα από την οποία οφείλουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Ο Δημήτρης είναι ένας από τους εμπνευστές της ομάδας BandaLoud, ή καλύτερα Μπανταλούντ, που κυριολεκτικά σημαίνει «Ζωντανή Ηχηρή Μπάντα», μια και κυρίαρχο ρόλο παίζει για αυτή η μουσική και το τραγούδι. Πρόκειται για μια ομάδα μουσικής και θεάτρου που ανεβάζει αυτόν τον μήνα την παρθενική της παράσταση με τίτλο «Το ριγέ φουστάνι» στον Σταυρό του Νότου Plus τις Τετάρτες από 23 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Οι «Μπαναταλούντες» είναι μια λέξη που επινόησε ο Δημήτρης, όπως μας λέει ο ίδιος, για να αντικαταστήσει τις πρώτες βρισιές που άρχισε να λέει η κόρη του, όταν ήταν δυόμιση χρονών. Μέσα από τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση θα τον δούμε να κινείται μέσα στον κόσμο του Σταυρού του Νότου σαν τη «ζωτική ενέργεια του Έρωτα», ξεδιπλώνοντας όλα τα ταλέντα του, μαζί με αυτό του τραγουδιού. Αναζητά και ανακαλύπτει την αλήθεια μέσα από μια εικόνα που καταρέει… τη δική του, τη δική σου, την εικόνα της εποχής μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share