Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Κώστα Τουρνά: Η απάντησή του για το φημολογούμενο ερωτικό ειδύλλιο με τον Γιώργο Μαρίνο

Τους είχαν χρεώσει κάτι ερωτικό

13 Αυγούστου 2022 16:01
«Βόμβα» από Κώστα Τουρνά: Η απάντησή του για το φημολογούμενο ερωτικό ειδύλλιο με τον Γιώργο Μαρίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς και μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο.

Δείτε επίσης: Η απόλυτη ανατροπή για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ήταν πολύ σκληρός στη δουλειά, λίγοι αντέξαμε δίπλα του και…»

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς:

Τουρνάς Μαρίνος

–Με τον Γιώργο Μαρίνο ήσασταν φίλοι;

Πολύ και τον αγαπώ πολύ. Του είχα γράψει κιόλας 2-3 τραγούδια.

-Έχετε νέα του;

Κάποια στιγμή μετά την πρώτη έξαρση της περιπέτειάς του, επιχείρησα βρίσκοντας ένα τηλέφωνο να του μιλήσω. Χάρηκε που με άκουσε, αλλά ήταν λίγο απών. Σαν να είχε αλλού την σκέψη του. Τώρα δεν γνωρίζω που είναι, έχω ακούσει διάφορες φημολογίες, αλλά δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

-Λόγω της φιλίας σας, σας είχαν χρεώσει κάτι ερωτικό ανάμεσά σας;

Όχι δεν υπήρχε τέτοιο πράμα. Ήξερε ότι ήμουν παντρεμένος και αγαπούσε πολύ την γυναίκα μου. Μάλιστα κάποια φορά, επειδή ήταν πολύ πλακατζής και αισιοδοξώ κι ελπίζω να είναι, έλεγε εγώ δεν μπλέκω ποτέ το φλερτ με την δουλειά. Δεν μπορώ να φλερτάρω στην δουλειά, το θεωρώ αδιανόητο

Ανατροπή με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου: «Είναι πολύ καλά και πηγαίνει...»

H Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Γιώργο Μαρίνο.

Δείτε επίσης: Είναι μαζί πάνω από 40 χρόνια: Αυτός είναι ο άνδρας που κρατά... απομονωμένο τον Γιώργο Μαρίνο

Μιλώντας για τις απώλειες της ζωής της η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο λέγοντας: «Σήμερα που μιλάμε, έχασα ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο. Έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο. Είχαμε μιλήσει πολύ πρόσφατα και «έφυγε» χτες ξαφνικά. Τη δύναμη για να μπορώ να σου μιλάω τώρα, την έχω βρει από αυτόν. Κάθε φορά νομίζω ότι βρίσκω τη δύναμη από τον ίδιο τον άνθρωπο που χάνω. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους μου, δεν ξέρω πραγματικά αν μπορώ να αντέξω άλλες απώλειες».

φόνσου μαρίνος

Σε άλλο σημείο μιλώντας για την καριέρα της είπε πως δεν αισθάνθηκε ποτέ σταρ: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου σταρ. Επειδή έχω κάνει παρέα με την Αλίκη, την Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη ξέρω πως είχαν τελείως διαφορετική ζωή από εμένα. Εγώ μπαίνω στο μετρό, δεν βάφομαι καθόλου το πρωί, βρίσκεις τον αριθμό μου στον τηλεφωνικό κατάλογο, πάω σε ταβερνάκια στην Αχαρνών. Δεν έκανα ποτέ τη ζωής μιας σταρ».

Τέλος αναφέρθηκε και στον άλλοτε αγαπημένο της φίλο Γιώργο Μαρίνο: «Από την ημέρα που ο Γιώργος Μαρίνος με ευχαρίστησε για ό,τι έχω κάνει για εκείνον και μου είπε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος επιθυμεί κόβοντας όλες τις σχέσεις που είχε με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ. Ωστόσο έχω μια μανικιουρίστα η οποία πηγαίνει και σε εκείνον, οπότε είναι πολύ καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share