Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η απόλυτη ανατροπή για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ήταν πολύ σκληρός στη δουλειά, λίγοι αντέξαμε δίπλα του και…»

Ποιος το δήλωσε;

28 Ιουλίου 2022 10:31
Η απόλυτη ανατροπή για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ήταν πολύ σκληρός στη δουλειά, λίγοι αντέξαμε δίπλα του και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πωλίνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα πριν μερικά χρόνια και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο.

Δείτε επίσης: Ανατροπή με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου: «Είναι πολύ καλά και πηγαίνει...»

Στο θέαμα πώς βρεθήκατε;

Ξεκίνησα ερασιτεχνικά ως τραγουδίστρια συγκροτήματος στο Οn The Rocks, έπειτα από παρότρυνση φίλων μου. Τότε ήταν της μόδας τα μικρά ονόματα και, όταν πήγα για οντισιόν, με κράτησαν ως Πωλίνα, ενώ το κανονικό μου είναι Παυλίνα-Παρασκευή. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν αυτό της Μαγδαληνής από το «Jesus Christ Super Star» και η πρώτη φορά που βγήκα στο κοινό ήταν με σπρωξιά!

Πωλίνα Γιώργος Μαρίνος

Είχε επιτυχία η συνεργασία;

Μεγάλη! Γεγονός που τάραξε τους γονείς μου και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχα φοβερή αντίδραση.

Σας τρόμαξαν οι αντιδράσεις τους;

Το αντίθετο. Αφοσιώθηκα με τρελό πείσμα στη μουσική. Ακολούθησε η μεταγραφή μου στα Δειλινά λόγω του Γιάννη Πάριου, αλλά η ουσιαστική μου καριέρα, η βουτιά στα βαθιά της θεατρικότητας και της εμπειρίας του show, άρχισε με τον έναν και μοναδικό Γιώργο Μαρίνο.

Κρατήσατε επαφές;

Όχι, δυστυχώς δεν τον βλέπω πια, κάτι που στενοχωρεί πολλούς από εμάς, τους παλιούς συνεργάτες του. Θυμάμαι περιστατικά με τον Γιώργο με αμέτρητα γέλια. Ωστόσο, ήταν πολύ σκληρός στη δουλειά. Λίγοι αντέξαμε δίπλα του και αυτό είναι πολύ τιμητικό, που δουλέψαμε μαζί του. Αυτό δήλωνε ότι διαθέταμε ανθεκτικότητα και γερά νεύρα! Οι πρόβες ήταν εξαντλητικές. «Είσαι η πιο σημαντική παρτενέρ μου» ήταν τα λόγια του. Κοντά του απέκτησα γνώση, αλλά γνώρισα και όλον τον πνευματικό κόσμο της εποχής. Από τη Μελίνα Μερκούρη μέχρι τον Κώστα Ταχτσή, τον Γιάννη Ξανθούλη, τον Παύλο Μάτεσι, τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά και τους Σταμάτη Κραουνάκη και Λίνα Νικολακοπούλου.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share