Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Καθηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Έπαθα ένα είδους σωματικό...»

«Κάποια στιγμή ο πόνος μου ήταν τόσος...»

7 Αυγούστου 2022 12:55
Καθηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Έπαθα ένα είδους σωματικό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξομολογητικός είχε εμφανιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα της εκπομπής "Τι λες τώρα" και στην Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας και για το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει.

Επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν πριν λίγα χρόνια, ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο καλλιτέχνης μεταξύ άλλων είχε μιλήσει με δάκρυα στα μάτια για τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή.

«Έπαθα ένα είδους σωματικό...»

"Αφού έφαγα πολλές φορτούνες, σαν να έχω ηρεμήσει και λέω μπάστα, να δούμε και λίγο εσένα. Μπορεί να έχω εξωστρέφεια, αλλά έχω προβλήματα να λύσω. Κατά καιρούς πάθαινα διάφορα.

Στους Δέκα Μικρούς Μήτσους έπαθα ένα είδους σωματικό Αλτσχάιμερ. Πέρασα μία διαδικασία μετά το βιβλίο και το θάνατο της Τασούλας μία κατάσταση να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να θυμηθώ τα κιλά μου", δήλωσε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ελάλησε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Το ότι ο Μιχαλολιάκος είναι φασίστας δεν σημαίνει ότι ο Πρετεντέρης είναι δημοκράτης»!

Το μακρινό 2014 ο Λάκης Λαζόπουλος έριχνε αυλαία στο «Αλ τσαντίρι» εκείνης της χρονιάς και είχε αποφασίσει να τοποθετηθεί σχετικά με την πολιτική σκηνή της χώρας.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα ο Λάκης Λαζόπουλος: «Η προσωπική μου ζωή τώρα είναι...» (Video)

Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι ο βρώμικος ρόλος του Ποταμιού, σχετικά πέτυχε» και συνέχισε: «Πήγε καλά σχετικά. Διέλυσε τη ΔΗΜΑΡ -αυτό ήταν το σχέδιο. Η ΝΔ έφθειρε με αποκλεισμό από τα ΜΜΕ του ΑΝΕΛ και ξαφνικά άρχισε ο διάλογος για την κεντροαριστερά με το ΠΟΤΑΜΙ επικεφαλής λες και το ΠΟΤΑΜΙ ήταν ο πόλος των μεγάλων ιδεών. Ένα περιφερόμενο σακίδιο χωρίς κανένα πρόγραμμα».

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος δε δίστασε να αναφερθεί και στον Γιάννη Πρετεντέρη: «Το ότι ο Μιχαλολιάκος είναι φασίστας το ξέρουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πρετεντέρης είναι δημοκράτης. Δεν ετεροπροσδιορίζεται. Ο δημοκράτης δεν ετεροπροσδιορίζεται από το πόσο φασίστας είναι ο άλλος! Ο δημοκράτης αυτοπροσδιορίζεται»!

Λάκης Λαζόπουλος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share