Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ξέσπασμα του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Θα το πληρώσει»

Τι συνέβη;

25 Ιουλίου 2022 16:59
Το ξέσπασμα του Πάνου Μιχαλόπουλου για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Θα το πληρώσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην Freddo και το Νίκο Νικόλιζα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων: «Στο καμαρίνι του Πάνου Μιχαλόπουλου ήρθε η Ρούλα Κορομηλά και...» (Video)

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

Πάνος μιχαλόπουλος λαζόπουλος

Τον «έφαγε» ο γάμος τους: Η προσωπική τραγωδία του Πάνου Μιχαλόπουλου μετά το διαζύγιο με τη Ρούλα Κορομηλά

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν ήταν μονάχα παντρεμένος με τη Ρούλα Κορομηλά, μα κι ένας άνθρωπος που τη στήριξε ιδιαίτερα, καθώς τη βοήθησε να μπει στον ΑΝΤ1 και να ξεκινήσει τη σπουδαία της πορεία ως παρουσιάστρια.

Με τα χρόνια να περνούν, όμως, δεν έκρυψε ορισμένα του παράπονα, τα οποία είχαν σχέση με το γάμο τους και την είσοδο της Κορομηλά στο σταθμό. Ο ηθοποιός, που σήμερα είναι εντελώς διαφορετικός, δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα που έλαβε από το κανάλι του ΑΝΤ1 μετά την απόφαση του σταθμού να απολύσει το γιο του Σωτήρη Μιχαλόπουλο μετά από 12 χρόνια στον όμιλο.

Ο γιος του εργαζόταν στη θέση του οπερατέρ και είδε την πόρτα της εξόδου του ΑΝΤ1 το μακρινό 2011: «Είναι ηθικό το θέμα, γιατί είναι ένα κανάλι στο οποίο πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι το ‘καναν στην ψύχρα και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Σας πίκρανε η στάση κάποιων «δικών σας» ανθρώπων;

«Πάντα ο ΑΝΤ1 έτρωγε τα παιδιά του. Υποτίθεται πως είχαμε και προσωπικές σχέσεις με κάποιους από τη διοίκηση. Δεν ξέρω πια τελικά ποιοι διοικούν και απο­φασίζουν στα κανάλια. Αυτή ήταν επιλογή του ΑΝΤ1, αυτός ήταν ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο μου».

«Ο Σωτήρης εργαζόταν ως οπερατέρ στον ΑΝΤ1 για δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Είχα άρρηκτες σχέσεις με τον Μίνωα και το Θοδωρή Κυριακού. Ξαφνικά πήραν τηλέφωνο το γιο μου και του είπαν «Πέρασε από το λογιστήριο, πάρε την αποζημίωση σου και φύγε». Τόσο χοντρόπετσοι είναι; Τη στιγμή που απέλυσαν το γιο μου να διαρρέουν πως συζητιέται το όνομα μου για το «Dancing with the stars»;»

Νωρίτερα, σχετικά με τη Ρούλα Κορομηλά, είχε πει πως «ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ο χωρισμός τους δεν ήταν ήρεμος.

Σε συνέντευξή του τo 2016, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. Ο ίδιος προχώρησε σε αιχμηρό σχόλιο. «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share