Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Τροχαίο για τον Σάκη Τανιμανίδη - Χτύπησε με τη μηχανή του (Video)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media o παρουσιαστής

19 Ιουλίου 2022 19:39
Τροχαίο για τον Σάκη Τανιμανίδη - Χτύπησε με τη μηχανή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το τροχαίο που είχε μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα social media του. Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι είχε το απόγευμα μια άτυχη στιγμή, καθώς υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Δείτε επίσης: Εφιαλτικό βράδυ για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα - Έζησαν την απόλυτη καταστροφή

Όπως περιέγραψε ο ίδιος κάποιος τον χτύπησε, με συνέπεια να προκληθεί ατύχημα. Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. «Μας παίρνει το μηχανάκι η οδική βοήθεια γιατί μας χτυπήσαν από πίσω. Σε ένα ωραίο σταυροδρόμι δεν υπήρχε κανένας, πήγαινα σιγά σιγά και ακούω ένα… “παααπ” από πίσω μου, λέω τι έγινε; Εγώ είμαι μια χαρά, δεν έχω πάθει τίποτα. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Πρώτα απ’ όλα μην αγχώνεστε για τα ασήμαντα, την υγειά σας να έχετε, αυτά είναι αντικείμενα. Να προσέχετε όλοι την υγεία σας, να είστε καλά, να περάσετε ωραία το υπόλοιπο του καλοκαιριού», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από Instagram Stories.

Δείτε τι ανάρτησε

Χαρές στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Έγιναν γνωστά τα νέα

Χαρές ήρθαν για ακόμη μια φορά για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, με τα ευχάριστα νέα να γίνονται γνωστά, που προχωρά στο επόμενο «βήμα».

Μετά την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ, ο Σάκης Τανιμανίδης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της Φάρμας, η οποία προβλήθηκε για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Η πορεία ωστόσο του ριάλιτι περιπέτειας δεν ήταν καλή και μάλιστα την δεύτερη σεζόν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλά με αποτέλεσμα να μετακινείται διαρκώς στο πρόγραμμα του καναλιού.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «Realife», ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη συμφωνήσει για το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τη σεζόν που έρχεται και συγκεκριμένα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share