Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εφιαλτικό βράδυ για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα - Έζησαν την απόλυτη καταστροφή

Τι συνέβη;

5 Ιουλίου 2022 13:03
Εφιαλτικό βράδυ για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα - Έζησαν την απόλυτη καταστροφή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το καλοκαίρι για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς βρέθηκαν στη Μύκονο οικογενειακώς για διακοπές, ωστόσο μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής τους «βύθισε» στην ανησυχία.

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Με αυτό το κόμμα ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές!

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τις τραγικές εικόνες από τη χθεσινή (4/7) φωτιά στο Κρανίδι, με τις φλόγες να περικυκλώνουν το ξενοδοχείο Amanzoe.

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας πάλευε όλο το βράδυ με τις φλόγες και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωνε τον κόσμο για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά την πυρκαγιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν μια εφιαλτική νύχτα, καθώς ο Μίλτος Καμπουρίδης είναι ένα πολύ κοντινό τους πρόσωπο.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που και τα δύο ζευγάρια έχουν κάνει κοινές διακοπές στο Amanzoe.

Τανιμανίδης Μπόμπα Βερνίκου Καμπουρίδης amanzoe

Χαρές στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Έγιναν γνωστά τα νέα

Χαρές ήρθαν για ακόμη μια φορά για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, με τα ευχάριστα νέα να γίνονται γνωστά, που προχωρά στο επόμενο «βήμα».

Μετά την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ, ο Σάκης Τανιμανίδης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της Φάρμας, η οποία προβλήθηκε για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Η πορεία ωστόσο του ριάλιτι περιπέτειας δεν ήταν καλή και μάλιστα την δεύτερη σεζόν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλά με αποτέλεσμα να μετακινείται διαρκώς στο πρόγραμμα του καναλιού.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της «Realife», ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη συμφωνήσει για το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τη σεζόν που έρχεται και συγκεκριμένα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share