Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Ποια Πόπη Τσαπανίδου; Αυτή είναι η μικρότερη αδελφή της, Λία - Με τι ασχολείται (photos)

Κούκλα!

2 Ιουλίου 2022 14:36
Ποια Πόπη Τσαπανίδου; Αυτή είναι η μικρότερη αδελφή της, Λία - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περήφανη γιαγιά είναι και με τα όλα της η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς η κόρης της Μαρίνα Μανωλαράκη της έκανε το καλύτερο δώρο, τον εγγονό της.

Η Μαρίνα Μανωλαράκη ζει μόνιμα με τον Ιταλό σύντροφό της στο Άμστερνταμ, το οποίο η γνωστή δημοσιογράφος το επισκέπτεται πλέον ακόμα πιο συχνά.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Πόπη Τσαπανίδου έχει μοιράστει με τους διαδικτυακούς τη φίλους στιγμιότυπα με το εγγόνι της.

Ωστόσο, άλλη μία αδυναμία της δημοσιογράφου είναι η μικρότερη αδελφή της Λία. Μάλιστα, η ίδια εκτός από κούκλα ασχολείται και εκείνη επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία.

Πόπη και Λία Τσαπανίδου

Η δημοσιογράφος όπως θα θυμάστε συνεργαζόταν με την αδελφή της στην εκπομπή «Live u», ενώ είναι μητέρα δύο παιδιών.

λία τσαπανίδου

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας καταγράψει… τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια τον τελευταίο καιρό να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για το Open, όπου βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη με μια διαφορετική καταγωγή, αρχίζοντας να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία», για να περάσει στη συνέχεια από πολλά πόστα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κι όμως: Αυτό είναι το όνομά της

Σήμερα, εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, την ακούμε και στο σταθμό Μουσικός 98,6, στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή εδώ και αρκετά χρόνια, καλημερίζοντάς μας με το χαμόγελο και το μπρίο της κάθε πρωί.

Πώς ξεκίνησε, όμως; Το πραγματικό όνομά της, ενδεχομένως, δεν είναι αυτό που θα περιμένετε. Συγκεκριμένα, το βαπτιστικό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου είναι Παρθένα, σε αντίθεση με αυτό που ίσως φανταζόσασταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share