Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Vittorio Gargiulo Morelli: Αυτός είναι ο κούκλος Ιταλός γαμπρός της Πόπης Τσαπανίδου (photos)

Από την Ιταλία με αγάπη

21 Μαΐου 2022 12:46
Vittorio Gargiulo Morelli: Αυτός είναι ο κούκλος Ιταλός γαμπρός της Πόπης Τσαπανίδου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία έπειτα από τον ερχομό του εγγονού της.

Η γνωστή δημοσιογράφος μπορεί να πέρασε δύσκολα χρόνια στο ξεκίνημά της, ωστόσο δεν έχασε την πίστη της και κατάφερε να μεγαλώσει μόνη της τρεις κόρες της μετά την τραγική απώλεια του συζύγου της.

Η μία από τις δίδυμες κόρες της, Μαρίνα, που ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ γέννησε πριν λίγους μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο έχει ξετρελάνει τη δημοσιογράφο.

Ο σύντροφος της ονομάζεται Βιτόριο και έχει καταγωγή από την Ιταλία. Όπως θα δείτε και εσείς είναι ένας κούκλος!

Δείτε φωτογραφίες του:

Vittorio πόπη τσαπανίδου

Vittorio Gargiulo Morelli:

πόπη τσαπανίδου κόρη γαμπρός εγγονός

γαμπρός τσαπανίδου

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας καταγράψει… τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια τον τελευταίο καιρό να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για το Open, όπου βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη με μια διαφορετική καταγωγή, αρχίζοντας να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία», για να περάσει στη συνέχεια από πολλά πόστα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κι όμως: Αυτό είναι το όνομά της

Σήμερα, εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, την ακούμε και στο σταθμό Μουσικός 98,6, στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή εδώ και αρκετά χρόνια, καλημερίζοντάς μας με το χαμόγελο και το μπρίο της κάθε πρωί.

Πώς ξεκίνησε, όμως; Το πραγματικό όνομά της, ενδεχομένως, δεν είναι αυτό που θα περιμένετε. Συγκεκριμένα, το βαπτιστικό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου είναι Παρθένα, σε αντίθεση με αυτό που ίσως φανταζόσασταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share