Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ευχάριστα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επανασύνδεση με Κωνσταντίνο Βασάλο! (photo)

Χαρές για το ζευγάρι

27 Ιουνίου 2022 17:11
Ευχάριστα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Επανασύνδεση με Κωνσταντίνο Βασάλο! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν εκτός Ελλάδας, λόγω των γυρισμάτων του Asia Express στο οποίο θα τον δούμε να διαγωνίζεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν με παρτενέρ τον Φίλιππο Ιωάννου.

Δείτε επίσης: Είχε καλό παράδειγμα: Έτσι περνάει τον χρόνο της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μακριά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο (photo)

Την αποκάλυψη της επιστροφής του στην Ελλάδα έκανε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο instagram. Όπως είναι αναμενόμενο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την επιστροφή του αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έγραψε, «Back to base».

Κωνσταντίνος Βασάλος

Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει» (Video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλιότερες δηλώσεις της στο «Πρωινό» έχει δείξει έντονα τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε είχε πάρει θέση ενάντια σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί άσχημα με τον σύντροφό της σε κλαμπ. «Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί.»

Δείτε επίσης: Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share