Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Γάμος για τον Νίκο Μουτσινά - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για το μυστήριο σε μεγάλο κυκλαδίτικο νησί

Η απάντησή του δεν άφησε πολλά περιθώρια

3 Ιουνίου 2022 11:59
Γάμος για τον Νίκο Μουτσινά - Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για το μυστήριο σε μεγάλο κυκλαδίτικο νησί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί εδώ και καιρό να μας μιλήσει για τα προσωπικά του, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζεται... για ένα γάμο αγαπημένου του προσώπου, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει» τελευταία.

Οι φήμες αυτές θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να την… πονάει το δοντάκι της και να είναι σε νέα σχέση. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ετοιμάζεται ακόμα και για γάμο, με τον τυχερό να είναι αρκετά γνωστός στους ανθρώπους της showbiz.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δέδε, γνωστό οδοντίατρο και Πρόεδρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το ζευγάρι λέγεται ότι είναι μαζί καιρό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζουν γάμο σε κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο θέμα, αλλά και κανείς από ό,τι φαίνεται δεν τους έχει τσακώσει μαζί. Έτσι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν όλες αυτές οι φήμες είναι αλήθεια ή βασίζονται σε fake news.

Η απάντηση του Μουτσινά... τα λέει όλα

Μια αναφορά που έκανε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο Καλό Μεσημεράκι, πάντως, προκάλεσε πολλά γέλια στον Νίκο Μουτσινά, ενώ μπήκαν και τα πράγματα στη θέση τους.

«Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος Δέδες και η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν θα παντρευόμουν εγώ;», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Νίκος Μουτσινάς, που φημολογήθηκαν πως θα ήταν κουμπάρος, σχολίασε γελώντας:

«Τι βλάκας! Όχι μόνο παντρεύτηκαν, η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

«Πόσο βλαμμένο το παιδί! Να ζήσουν!», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share