Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Άννα Τσουκαλά: «Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο» - Η ηθοποιός από το «Μη μου λες αντίο» καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση!

«Μου είχε πει πόσο με θέλει…»

22 Μαΐου 2022 11:26
Άννα Τσουκαλά: «Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο» - Η ηθοποιός από το «Μη μου λες αντίο» καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μη μου λες αντίο» με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η καταγγελία της Άννας Τσουκαλά – η οποία άφησε τη ζωή της στην Ελλάδα και πλέον μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη – έρχεται ένα μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε!

Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων η Άννα Τσουκαλά.

Το πρωί της Κυριακής, η ηθοποιός βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε εκτενώς για την καταγγελία της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share