Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι...» - Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Κωστόπουλος στον παρουσιαστή για την καταγγελία βιασμού

«Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν...»

5 Μαΐου 2022 11:06
Γιώργος Λιάγκας: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι...» - Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Κωστόπουλος στον παρουσιαστή για την καταγγελία βιασμού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από σκηνοθέτης της σειράς, Σασμός μετά την καταγγελία ηθοποιού για βιασμό και σήμερα προέβη σε μία αποκάλυψη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα!

Ο σκηνοθέτης με μία μακροσκελή του ανάρτηση αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο σε ό,τι έχει να κάνει με τη μήνυση που κατέθεσε γνωστή ηθοποιός.

Πριν την έναρξη της εκπομπής, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είχε επικοινωνία μαζί του και ο παρουσιαστής ανέφερε τα όσα του είπε ο σκηνοθέτης!

 Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Κωστόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα για την καταγγελία βιασμού από την Αθανασοπούλου

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου! Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν...» - Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον Σασμό μετά την καταγγελία βιασμού

Έπειτα από καταγγελία ηθοποιού για βιασμό, ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» Κώστας Κωστόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης, με ανάρτησή του στο Facebook κατήγγειλε ως ψευδείς και συκοφαντικές τις κατηγορίες της ηθοποιού σχετικά με τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια.

Το πρωί της Πέμπτης (5/5), η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν την απόφαση του Κώστα Κωστόπουλου. «Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο.

Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κώστας Κωστόπουλος

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share