Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έλενα Αθανασοπούλου: «Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή...» - Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» τον Κώστα Κωστόπουλο (Video)

«Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες!»

5 Μαΐου 2022 11:49
Έλενα Αθανασοπούλου: «Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή...» - Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» τον Κώστα Κωστόπουλο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η απόφαση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου να παραιτηθεί από τη σειρά Σασμός, μετά την καταγγελία βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου ου τον «φωτογράφιζε» σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Η 33χρονη ηθοποιός, πριν μιλήσει στην ΕΡΤ για όσα βίωσε στο παρελθόν, προετοίμαζε το έδαφος με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, που «φωτογράφιζαν» τον γνωστό σκηνοθέτη.

Στις 18 Απριλίου είχε αναρτήσει ένα οργισμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φανερώς εκνευρισμένη, είχε απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

«Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33» έγραφε δύο ημέρες νωρίτερα, στις 16 Απριλίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share