Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυθικά νυχτοκάματα: Όταν ο Στηβ Κακέτσης αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε η Άννα Βίσση σε μια βραδιά (Video)

Ήταν πολλά τα λεφτά...

18 Απριλίου 2022 16:35
Μυθικά νυχτοκάματα: Όταν ο Στηβ Κακέτσης αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε η Άννα Βίσση σε μια βραδιά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» είχε βρεθεί πριν χρόνια ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε τότε είχε αναφερθεί στην Άννα Βίσση και είχε αποκαλύψει πόσα χρήματα της έδινε τη βραδιά, για να τραγουδήσει στο κέντρο του.

Δείτε επίσης: Κόντεψαν να «πλακωθούν» μπροστά σε όλους: Το άγνωστο περιστατικό μεταξύ Άννας Βίσση και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ λίγο πριν από το Survivor 5

«Το 1984 έπαιρνε 80.000 δραχμές τη βραδιά!», είπε ο επιχειρηματίας, προκαλώντας την έκπληξη της τηλεοπτικής παρέας. «Πόσα;», ρώτησε εντυπωσιασμένη η Ελένη Τσολάκη.

Όσο για το μεγαλύτερο νυχτοκάματο που έδωσε σε τραγουδιστή;

«Στις καλές εποχές εγώ έχω φτάσει κι έχω πληρώσει νυχτοκάματο 2.160.000 δραχμές», αποκάλυψε ο Στηβ Κακέτσης.

Δείτε το βίντεο:

Σπάραξε ο Στηβ Κακέτσης: «Ο γιος μου δεν με σέβεται...»

Το 1975 η Κατιάνα Μπαλανίκα παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Ασημάκη ένα χρόνο μετά. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 25 χρόνια, το 2000.

Ο μοναχογιός τους, Μάκης, παντρεύτηκε το 2012 και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει κάνει αρκετές σχέσεις με διάσημες Ελληνίδες, όπως με την Άντζελα Δημητρίου που είναι από τις πιο γνωστές. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η αιτία που χώρισε από την ηθοποιό.

Στηβ Κακέτσης γιος Ασημάκης

Η αποκάλυψη του Στηβ Κακέτση για τις απιστίες

«Ήμουν ατακτούλης με την Κατιάνα. Την Πλήγωσα πολύ. Ήμουν σε μια δουλειά με πειρασμούς. Ήμουν σε ένα φυτώριο γυναικών”. Και συνέχισε ο επιχειρηματίας: “Έχω κάνει τραγικά λάθη, αλλά δεν μετανιώνω για κάτι... Η Κατιάνα μου έλεγε χώρισε την γυναίκα με την οποία είσαι και θα είμαστε πάλι μαζί. Αλλά επειδή το είπε εγώ σιγά μην το έκανα εκείνη τη στιγμή»

Η σχέση του με το γιο του Μάκη

«Έχουμε καλές σχέσεις τώρα. Δεν έχω κανένα παράπονο από το γιο μου. Μιλάμε για ένα σωρό πράγματα, αλλά δεν μιλάω με το γιο μου για γυναίκες. Είναι πιο μονογαμικός από εμένα. Ο γιος μου δεν με σέβεται τόσο όσο σέβεται την μητέρα του» είχε δηλώσει παλιότερα ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή «Tv weekend» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν πρόωρο μωρό»

«Πάντρεψα το παιδί μου τον μοναχογιό μου και ακόμα κλαίω! Θυμάμαι ότι ήρθε στο κόσμο πρόωρα,ήταν μόλις 6 μηνών. Ζύγιζε 1 κιλό και 150 γραμμάρια. Τρείς μήνες τον βλεπαμε με την Κατιάνα, μόνο στην θερμοκοιτίδα.Του είχαμε αγοράσει ρουχαλάκια, το μικρότερο νούμερο και του ήταν μεγάλα. Και το Σάββατο, που παντρεύτηκε, τον κοίταζα να στέκεται στην εκκλησία κρατώντας στα χεράκια του την ανθοδέσμη ντυμένος γαμπρός και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Γι' αυτό ήμουν τόσο συγκινημένος. Και πιο πολύ χάρηκα, που έκανε τον γάμο στην Κέρκυρα. Ηταν "δώρο" στην μητέρα του που κατάγεται απο το νησί και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία!» είχε δηλώσει πριν 10 χρόνια στο fthis.gr ο Στηβ Κακέτσης.

Πηγή κεντρικής εικόνας: EUROKINISSI

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share