Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Μητέρα για πρώτη φορά η Ευαγγελία Αραβανή

Χαμογελάει ξανά!

24 Μαρτίου 2022 15:09
Μητέρα για πρώτη φορά η Ευαγγελία Αραβανή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάλλον σιγά σιγά η Ευαγγελία Αραβανή αισθάνεται πως έρχεται η ώρα να γίνει μητέρα. Τουλάχιστον αυτό θα ισχυριζόταν όποιος δει το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στα stories της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε στο βίντεο την παρουσιάστρια να έχει στην αγκαλιά της ένα μικρό κοριτσάκι, με το οποίο ζωγραφίζουν παρέα. Η Ευαγγελία, φοράει κοντό σορτσάκι και μαύρη μπλούζα και φαίνεται με ένα μειλίχιο χαμόγελο να απολαμβάνει την παρέα της μικρής.

Λέτε η Ευαγγελία να είναι η επόμενη;

Θλίψη για την Ευαγγελία Αραβανή: Δείτε το πρόσωπο του πατέρα της που έφυγε από την ζωή!

Επτά χρόνια πέρασαν από την μέρα που βυθίστηκε στη θλίψη η Ευαγγελία Αραβανή!

Ο Κώστας Αραβανής πέθανε σε ηλικία 53ων χρονών τον Ιουλίο του 2015 και ήταν ο φύλακας-άγγελος των κατοίκων της Λευκάδας (εργαζόταν στο ΕΚΑΒ του νησιού και έδινε πραγματικές μάχες για να σώζονται ανθρώπινες ζωές)!

Δυστυχώς, όσο και να αγωνίστηκε ο πατέρας της Ευαγγελίας, δεν κατάφερε να βγει νικητής στην άνιση μάχη του με τον θάνατο. Ο 53χρoνος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν για καιρό.

Η Ευαγγελία, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο, ταξίδευε συχνά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το χωριό Καρυά στη Λευκάδα, για να βρίσκεται κοντά στον άρρωστο πατέρα της και να συμπαραστέκεται στη μητέρα της Σοφία και την αδελφή της Μαρία. Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, η Σταρ Ελλάς 2005 φρόντισε να κρατήσει -όσο ήταν δυνατό- την εν λόγω δύσκολη οικογενειακή υπόθεση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ευτυχώς, είχε δίπλα της όλο αυτό το διάστημα καλούς φίλους, που της κρατούσαν το χέρι και την παρηγορούσαν.

Θλίψη για την Ευαγγελία Αραβανή: Δείτε το πρόσωπο του πατέρα της που έφυγε από την ζωή!

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Αραβανή απασχόλησε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Λευκάδα, τόπο καταγωγής του εκλιπόντος. «Ο χαμογελαστός και ήρεμος Κώστας δεν θα ξανατρέξει να προσφέρει τη βοήθειά του στον συνάνθρωπό μας όταν χρειαστεί ανάγκη» έγραψε η on line εφημερίδα «lefkada press» για τον πατέρα της Ευαγγελίας.

Η ίδια είχε πει παλαιότερα για τον πατέρα της:

«Όλο αυτό που πέρασα με τον μπαμπά μου είδα ότι έκρυβα μία δύναμη μέσα μου που πίστευα ότι δεν έχω... Ξέσπασα πολλές φορές, έπρεπε να βρω τη δύναμη να ξανασταθώ και γιατί έπρεπε να εμφανιστώ μπροστά του «τύπου δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά» και το παλεύουμε, είμαστε εδώ μαζί, αλλά υπήρχαν και άλλες στιγμές που έβγαινα έξω έβαζα τα κλάματα, σκουπιζόμουν, ξαναέμπαινα μέσα...»

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share