Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

Φτυστός ο Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτός είναι ο πατέρας του τραγουδιστή - Η συγκινητική φωτογραφία

Δείτε τους να τραγουδούν μαζί

4 Μαρτίου 2022 14:23
Φτυστός ο Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτός είναι ο πατέρας του τραγουδιστή - Η συγκινητική φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε και τον μεγάλωσε ο παππούς και η γιαγιά του.

Δείτε επίσης: «Πήγα στο νοσοκομείο και...»: Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η σχέση με τον πατέρα του ήταν περίπλοκη, ωστόσο έχει αποκατασταθεί τα τελευταία χρόνια.

Τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα

Ανάμεσα στα λίγα που έχει αποκαλύψει για εκείνη την περίοδο της ζωής του, έχει πει πως πέρασε δύσκολα, καθώς ο χωρισμός των γονιών του είχε αποτέλεσμα να μεγαλώσει με τους παππούδες του (από την πλευρά του πατέρα του). Μάλιστα όταν έχασε τον παππού του, έμεινε με τη γιαγιά του Μαριγώ, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ νεαρή ηλικία στο ψαράδικο της οικογένειας, αλλά και ως delivery boy. «Συνέβησαν κάποια άσχημα γεγονότα και από τα 8 μέχρι τα 21 ούτε είχα δει τη μάνα μου ούτε την είχα ακούσει… Τέλος πάντων, στα 21 συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ!» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής, ενώ για τον πατέρα του δεν είχε μιλήσει ποτέ.

Ωστόσο το μακρινό 2014 ο πατέρας του Αργύρης Οικονομόπουλος είχε δώσει το «παρών» σε μια συναυλία του και ο τραγουδιστής τον έσφιξε στην αγκαλιά του και τραγούδησε μαζί του.

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία:

πατέρας Νίκου Οικονομόπουλου

Οι τρυφερές δηλώσεις για τον πατέρα του

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, τους γονείς μας, και να είμαστε πάντα δίπλα τους. Εμένα μου πήρε χρόνια αυτό, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που συνάντησα ξανά τον πατέρα μου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share