Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Τσακισμένη» ψυχολογικά η Ζήνα Κουτσελίνη: Η οδυνηρή απώλεια που την έχει «λυγίσει» (Video)

9 μήνες χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ!

31 Δεκεμβρίου 2021 14:57
«Τσακισμένη» ψυχολογικά η Ζήνα Κουτσελίνη: Η οδυνηρή απώλεια που την έχει «λυγίσει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τσακισμένη» ψυχολογικά η Ζήνα Κουτσελίνη! Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τον περασμένο Απρίλιο.

Ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ άφησε την τελευταία του πνοή πριν από εννέα μήνες και οι έρευνες για τον εντοπισμό τον δραστών συνεχίζονται.

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ αγωνιά και περιμένει να βρεθούν οι άνθρωποι που του αφαίρεσαν τη ζωή. Η Ζήνα Κουτσελίνη, στην τελευταία της εκπομπή για το 2021 έκανε ένα αφιέρωμα στον πολυαγαπημένο φίλο και συνεργάτη της που βρήκε τραγικό θάνατο.

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ μίλησαν δύο γνωστοί και φίλοι του: Ο επί χρόνια συντάκτης του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Αναφέρθηκαν στην ανοικτή πληγή της δολοφονίας του δημοσιογράφου και στην επιτακτική ανάγκη να εξιχνιαστεί το στυγερό έγκλημα και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Ενώ, σε ένα απίστευτο κράξιμο προς τον Νίκο Ευαγγελάτο προχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό αναπαραγωγής μιας είδησης από την πλευρά του δημοσιογράφου, η οποία σύμφωνα με την ίδια έγινε χωρίς πηγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share