Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022

Θρίλερ με την υπόθεση Καραϊβάζ - Ξέσπασε η Κουτσελίνη (Video)

Η παρέμβαση της γυναίκας του

18 Νοεμβρίου 2021 14:46
Θρίλερ με την υπόθεση Καραϊβάζ -  Ξέσπασε η Κουτσελίνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη υπήρξε φίλη και συνεργάτιδα του Γιώργου Καραϊβάζ και έγινε έξαλλη με τον πρώην συνεργάτη της, Σπύρο Χαριτάτο. Ο δημοσιογράφος πήρε εξουσιοδότηση από τη μητέρα του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς είναι και δικηγόρος για να μάθει πληροφορίες από την αστυνομία για την υπόθεση δολοφονίας χωρίς όμως να έχει ενημερωθεί η σύζυγος του Γιώργο Καραϊβάζ, Στάθα που έχει ήδη δικηγόρο, δημιουργώντας αναταραχή στην οικογένεια.

«Πότε δεν ζητήσαμε από τον Σπύρο να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα. Θέλω να πω πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση και όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα», εξήγησε η παρουσιάστρια. Ο δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι έχει συμβεί.

Στην εκπομπή παρενέβη και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ – Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αναφέρθηκε στην απόφαση που έλαβαν η μητέρα και η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου να διορίσουν δικούς τους δικηγόρους τη Ρόη Παυλέα και τον Σπύρο Χαριτάτο για να λάβουν πληροφορίες καθώς οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα, δεν έχουν καταλήξει κάπου επτά μήνες μετά. Μεταξύ άλλων είπε:

“Σέβομαι υποκλίνομαι, σε όλες τις μανάδες που έχουν θρηνήσει τα παιδιά τους πόσο περισσότερο στη μητέρα του Γιώργου. Όπως πολύ καλά ξέρετε, όλοι οι φίλοι του και όλοι οι γνωστοί του, ο Γιώργος ήθελε έναν άλλο τρόπο ταφής. Δεν θα πάω παρακάτω.

Η επιθυμία του ήταν να φύγει διαφορετικά από αυτή τη ζωή να ταφεί ή να μην ταφεί, καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ”. Όπως είπε ηΣτάθα Καραϊβάζ : “Σεβόμενη τη μητέρα του Γιώργου ,τον πόνο και το θρήνο της ,όχι μόνο επέλεξα ο Γιώργος να ταφεί, αλλά επέλεξα και να μην έχω τη δυνατότητα να του πάρω καν ένα μπουκέτο λουλούδια. Απλά η μάνα του Γιώργου είναι η γυναίκα που μου έκανε τον άνδρα με τον οποίο έζησα. Αυτό τα λέει όλα για μένα .

Στη συγκινητική της παρέμβαση η Στάθα είπε: “Εμείς με τον Γιώργο σαν οικογένεια ,σαν ζευγάρι, μπήκαμε μέσα στη βρωμιά αλλά ευτυχώς δεν μας ακούμπησε και είμαστε πολύ καλά γιατί έχουμε έναπαιδί που είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό είναι το απαύγασμα της σχέσης μας”

Αναφερόμενη στον δικηγόρο της οικογένειας τον Απόστολο Λύτρα τόνισε: ‘Ξέρει ο Απόστολος. Δεν τον διάλεξα ως κύριο Λύτρα, γιατί ο Γιώργος είχε πάρα πολλούς ποινικολόγους. Τον ιάλεξα ως Απόστολο που θα πηγαίνανε μαζί για ψάρεμα με τον Γιώργο μου. Το ζητούμενο για μένα, δεν είναι να βγάλω κάτι από όλη αυτή την ιστορία

Το ζητούμενο είναι, εάν πιαστούν οι ένοχοι ,εάν θέλει ο θεός από τη δική μου την πλευρά ,μου είπε και ο πνευματικός μου ότι “θα πιαστούν οι ένοχοι” και το αφήνω αυτό στα χέρια του Θεού όπως είχα αφήσει και τη ζωή του παιδιού μου, δυστυχώς το Γιώργο μου δεν τον προστάτεψε.”

Μιλώντας για την απόφαση να επιλέξουν ως δικηγόρο τον Σπύρο Χαριτάτο, πρώην συνεργάτη της Ζήνας Κουτσελίνη ανάφερε: “Πιστεύω ότι η μαμά του Γιώργου έβαλε ως φωνή της έναν άνθρωπο, που έβλεπε δίπλα με τον γιο της στον καναπέ της εκπομπής όμως ο Γιώργος, τον Σπύρο τον ήξερε ως συνάδελφο, όχι ως δικηγόρο. Ο Σπύρος δεν ήταν ποτέ ο δικηγόρος που μιλούσε ο Γιώργος. Ο Σπύρος ήταν ο συνάδελφος δημοσιογράφος.

Κλείνοντας την παρέμβαση της η Στάθα είπε: “Σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να περάσει προς κανέναν ότι υπάρχει διάσταση ανάμεσα στην οικογένεια. Απλά εγώ θέλω το όνομα του Γιώργου μου να μη διασύρεται. Να μην πέφτει στο στόμα κανενός, που δεν το αξίζει να το λέει. Και η Ζήνα, ο Απόστολος, η Στέλλα και όλοι όσοι ήξεραν τον Γιώργο, γνώριζαν ότι είχε κόκκινες γραμμές και ο Γιώργος έβαζε κόκκινες γραμμές. Θέλω να ξέρω ότι είστε πάντα η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου Σε ευχαριστώ Ζήνα που συνεχίζεις να βγάζεις κόκκινες γραμμές”.

Παράλληλα, την εντατικοποίηση των ερευνών για τη σύλληψη των δραστών της άνανδρης δολοφονίας του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας για τον Τερματισμό της Ατιμωρησίας των Εγκλημάτων κατά των Δημοσιογράφων, που καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2013 και τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Νοεμβρίου, ζητεί με επιστολή του που απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share