Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Σάσα Μπάστα: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της - «Η πιο δύσκολη στιγμή μου...» (Video)

«Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο...»

27 Οκτωβρίου 2021 15:50
Σάσα Μπάστα: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της - «Η πιο δύσκολη στιγμή μου...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο «Happy Day» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης. Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την γνωστή τραγουδίστρια την άνοιξη, ενώ υπήρξαν κρίσεις πανικού που επιδεινώθηκαν ως αποτέλεσμα αυτού. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έπαθε υπερκόπωση τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα.

Παράληλα, η Σάσα Μπάστα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το survivor, το bachelor αλλά και το κομπόδεμα που έκανε αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε η Σάσα Μπάστα:

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορωνοϊό και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δεν με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορωνοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια… με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζεις… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο».

«Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσοουν μέσα; Δε ξέρεις αν είναι κρίση πανικού ή είναι αυτό. Κόλλησα μετά το Πάσχα, μας πήγε λίγο ντόμινο. Εγώ, η κολλητή, ο κολλητός, μαμά, μπαμπάς. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν όλοι εμβολιαστεί».

«Επειδή είμαι αρρωστοφοβική τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο. Βέβαια αν δεν μου έλεγαν άλλοι ότι είμαι θετική δεν θα το καταλάβαινα ούτε εγώ γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πέρασε ευτυχώς και να μην ξανάρθει. Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν. Τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτώ λόγω υπερκόπωσης. Μέσα σε μια εβδομάδα έπαθα τρεις φορές υπερκόπωση»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share