Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Ο αδελφός μου σώθηκε από τον Άγιο Εφραίμ!» (Video)

Ο αδελφός της βρέθηκε στην εντατική και οι γιατροί της είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα για να ζήσει

11 Φεβρουαρίου 2021 16:22
Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Ο αδελφός μου σώθηκε από τον Άγιο Εφραίμ!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Μπάστα συγκλονίζει με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook από τον γνωστό μουσικό παραγωγό Μάριο Χαμπέρη. Στο βίντεο η γνωστή τραγουδίστρια, με δάκρυα στα μάτια, περιγράφει τον Γολογθά που έζησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο αδελφός της βρέθηκε στην εντατική και οι γιατροί τής είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα για να ζήσει.

Η Σάσα που, όπως είπε, έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα μήνα, ισχυρίστηκε ότι, κάνοντας τάμα στο Άγιο Εφραίμ, ο αδελφός της εκεί που ήταν να φύγει, άρχισε να καλυτερεύει. Η Σάσα ανέβηκε όπως περιγράφει με δάκρυα στα μάτια, με τα γόνατα στο Μοναστήρι. Την άλλη μέρα, της είπαν ότι ο αδελφός της βγήκε από την καταστολή. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Σάσα δείχνει στην κάμερα φωτογραφία με τον αδελφό της στην εντατική και η φωνή της σπάει από τη συγκίνηση. Ενώ για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί πολλές φορές είχε μιλήσει στο παρελθόν η Σάσα Μπάστα.

Δεν τη γνωρίζει κανείς: H Σάσα Μπάστα άλλαξε και άφησε τoυς πάντες άφωνους!

Ξανθιά τη γνωρίσαμε, κοκκινομάλλα τη βρίσκουμε πλέον, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι τεράστια.

Ο λόγος για τη μανούλα πλέον Σάσα Μπάστα, η οποία μία σχεδόν δεκαετία μετά, αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της και είπε το «ναι» στο εκκεντρικό ginger.

Η φωτογραφία που ανάρτησε απέσπασε θετικά σχόλια, με την ίδια να αποδεικνύει πως τελικά δεν τις φοβάται τις μεγάλες αλλαγές.

Αλήθεια, πώς τη βρίσκετε;

H Σάσα Μπάστα άλλαξε και άφησε τoυς πάντες άφωνους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share