Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το παραδέχτηκε η Σάσα Μπάστα: «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα...» (Video)

Αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια

23 Σεπτεμβρίου 2021 12:34
Το παραδέχτηκε η Σάσα Μπάστα: «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το survivor, το bachelor αλλά και το κομπόδεμα που έκανε αυτά τα χρόνια, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι έχει πάρει 22.000 ευρώ για ενα εξώφυλλο!

Παράλληλα, σημείωσε ότι η μαμά της είναι «κέρβερος» και δεν την αφήνει να χλάει τα χρήματά της σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα! Ενώ, να υπενθυμίσουμε πως με δύο αναρτήσεις που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάσα Μπάστα, είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε χρειαστεί να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αποκαλυτπική συνέντευξη της Σάσας Μπάστα:

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Ο αδελφός μου σώθηκε από τον Άγιο Εφραίμ!» (Video)

Η Σάσα Μπάστα συγκλονίζει με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook από τον γνωστό μουσικό παραγωγό Μάριο Χαμπέρη. Στο βίντεο η γνωστή τραγουδίστρια, με δάκρυα στα μάτια, περιγράφει τον Γολογθά που έζησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο αδελφός της βρέθηκε στην εντατική και οι γιατροί τής είπαν ότι δεν έχει καμία ελπίδα για να ζήσει.

Η Σάσα που, όπως είπε, έχασε 12 κιλά μέσα σε ένα μήνα, ισχυρίστηκε ότι, κάνοντας τάμα στο Άγιο Εφραίμ, ο αδελφός της εκεί που ήταν να φύγει, άρχισε να καλυτερεύει. Η Σάσα ανέβηκε όπως περιγράφει με δάκρυα στα μάτια, με τα γόνατα στο Μοναστήρι.

Την άλλη μέρα, της είπαν ότι ο αδελφός της βγήκε από την καταστολή. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Σάσα δείχνει στην κάμερα φωτογραφία με τον αδελφό της στην εντατική και η φωνή της σπάει από τη συγκίνηση. Ενώ για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί πολλές φορές είχε μιλήσει στο παρελθόν η Σάσα Μπάστα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share