Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Η Σάσα Μπάστα καταγγείλει σeξουαλική παρενόχληση: «Μπήκε στο καμαρίνι και μου όρμησε»

Η τραγουδίστρια λέει πως είναι συχνό το φαινόμενο τη νύχτα

26 Ιανουαρίου 2021 20:38
Η Σάσα Μπάστα καταγγείλει σeξουαλική παρενόχληση: «Μπήκε στο καμαρίνι και μου όρμησε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σeξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί πολλές φορές μίλησε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί για το θέμα τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε στον εαυτό της και αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο τη νύχτα.

«Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές».

Η Σάσα Μπάστα καταγγείλει σeξουαλική παρενόχληση

Πώς αντιδρούν όμως οι θαμώνες σε αυτό; Η Σάσα Μπάστα εξήγησε στην On Time: «Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους».

Τέλος, η ίδια θυμάται το περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και αμέσως πήγε να της ορμήσει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα-και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».

Δεν τη γνωρίζει κανείς: H Σάσα Μπάστα άλλαξε και άφησε τoυς πάντες άφωνους!

Ξανθιά τη γνωρίσαμε, κοκκινομάλλα τη βρίσκουμε πλέον, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι τεράστια.

Ο λόγος για τη μανούλα πλέον Σάσα Μπάστα η οποία μία σχεδόν δεκαετία μετά, αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στο μαλλιά της και είπε το «ναι» στο εκκεντρικό ginger.

Η φωτογραφία που ανήρτησε απέσπασε θετικά σχόλια, με την ίδια να αποδεικνύει πως τελικά δεν τις φοβάται τις μεγάλες αλλαγές.

Αλήθεια, πώς τη βρίσκετε;

H Σάσα Μπάστα άλλαξε και άφησε τoυς πάντες άφωνους!

 

Influencer

Ροή ειδήσεων

Share