Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Μενεγάκη: Βόλτα με άμαξα μαζί με την κόρη της, Μαρίνα

Άκρως τρυφερή φωτογραφία

25 Σεπτεμβρίου 2021 19:56
Μενεγάκη: Βόλτα με άμαξα μαζί με την κόρη της, Μαρίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA με την εκπομπή «Ελένη» παραμένει επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να περάσει ευχάριστα τον χρόνο της το πρωινό του Σαββάτου. Όπως φαίνεται η ίδια θέλησε να αφιερώσει τη σημερινή ημέρα στην μικρή κορούλα της Μαρίνα, αφού βγήκαν βόλτα μέχρι την Κηφισιά. Να τονίσουμε πως σήμερα έφυγε από την Ελλάδα και ο μεγάλος της γιος.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία της κόρης της από μια άμαξα. Όπως θα δείτε παρακάτω δεν τράβηξε μόνο την μικρή Μαρίνα αλλά και τον ιδιοκτήτη της άμαξας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Σοκ από την Ελένη Μενεγάκη! Αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά

Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για τα πρώτα χρήματα που έβγαλε, όταν εργάζονταν ως μοντέλο και έκανε τα πρώτα της εξώφυλλα.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν μοντέλο, όχι μοντέλο πασαρέλας αλλά πρόσωπο για διαφημίσεις, για περιοδικά. Όταν εγώ τα έκανα αυτά πληρωνόσουν… για να κάνεις τότε εξώφυλλο, πληρωνόσουν και πανάγνωστη, δεν με ήξερε η μάνα μου τότε. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα… Δεν ήμουν δύσκολη, δεν ήθελα να κάθομαι… Ήθελα να έχω τα χρήματά μου…».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share