Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Αντίνοος Αλμπάνης: Το επικό σχόλιο για την ομοιότητά του με την Ισμήνη Παπαβλάσοπούλου

Δείτε τι απάντησε

21 Σεπτεμβρίου 2021 22:29
Αντίνοος Αλμπάνης: Το επικό σχόλιο για την ομοιότητά του με την Ισμήνη Παπαβλάσοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ομοιότητα του με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που πήρε τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM σχολίασε με χιούμορ ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης.

Οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν την ομοιότητα στο πρόσωπο του μοντέλου με τον Αντίνοο Αλμπάνη και ο ηθοποιός δεν το άφησε να πέσει κάτω, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία που γράφει: “Eμένα τώρα γιατί η Ισμήνη για έναν αδιόρατο λόγο μου θυμίζει τον Αντίνοο Αλμπάνη;” με τον ίδιο να σχολιάζει: “Μας έχετε δει ποτέ στο ίδιο μέρος; Δε μας έχετε δει…”.

Αλμπάνης Παπαβλασοπούλου

GNTM 4: Ξετρελάθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με τον αγρότη! - «Ισμήνη μαζέψου»

Τα νερά στις οντισιόν του GNTM 4 ταράχθηκαν, όταν στο πλατό μπήκε ο Ηλίας, ένας αγρότης από τη Χαλκιδική ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική εμφάνιση αν και δυσκόλεψε με την ενέργεια που εξέπεμπε.

Με το που μπήκε μέσα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ξετρελάθηκε με το σώμα του και ο Δημήτρης Σκουλός έσπευσε να της πει «Ισμήνη μαζέψου».

Εκείνη αμέσως εξήγησε πως απλά εντυπωσιάστηκε με το κορμί του. Αν και ο Ηλίας πήρε το «όχι» από την Ζενεβιέβ, κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

Ωστόσο, αυτός ο παίχτης που είχε "κοπεί" δοκίμασε και φέτος την τύχη του!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share