Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Γονείς για δεύτερη φορά ο Χάρι και η Μέγκαν: Γεννήθηκε η κόρη τους - Το όνομα που θα της δώσουν

Η Μέγκαν Μαρκλ και το νεογέννητο κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία τους

6 Ιουνίου 2021 19:31
Γονείς για δεύτερη φορά ο Χάρι και η Μέγκαν: Γεννήθηκε η κόρη τους - Το όνομα που θα της δώσουν

Το πρωί της Κυριακής ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους. Η μικρούλα γεννήθηκε την Παρασκευή στις 11.40 το πρωί στη Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε σήμερα τη γέννησή της αφήνοντας τον πλανήτη να κάνει εικασίες και σενάρια για την ημερομηνία τοκετού και το όνομα της μικρής,

Σε μία κίνηση που τιμά τη βασίλισσα αλλά και την αείμνηστη μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα, το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.

Γονείς για δεύτερη φορά ο Χάρι και η Μέγκαν

Πρόκειται για το 11ο εγγόνι της Βασίλισσας Ελισάβετ και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού μετά τον Αρτσι. Σημειώνεται πως το όνομα «Λίλιμπετ», είναι το υποκοριστικό του Ελισάβετ.

Το website της βασιλικής οικογένειας τους... «υποβίβασε» - Δείτε το πριν και το μετά!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «υποβιβάστηκαν» στον ιστότοπο της Βασιλικής Οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, όμως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που στις αρχές της περασμένης χρονιάς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογενείας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, προτού μετακομίσουν τελικά στις ΗΠΑ, δεν κατέχουν πλέον τη θέση που κατείχαν στο site.

Σήμερα είναι καταχωρισμένοι κάτω από τον πρίγκιπα Εδουάρδο και τη Σοφία, κόμισσα του Γουέσεξ, αλλά και κάτω από την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Άντριου, δούκα της Υόρκης.

Δείτε το πριν:

 Γονείς για δεύτερη φορά ο Χάρι και η Μέγκαν: Γεννήθηκε η κόρη τους - Το όνομα που θα της δώσουν

Ο ολοένα και πιο ενεργός ρόλος του πρίγκιπα της Ουαλίας ως διαδόχου που προετοιμάζεται να ανέβει στον θρόνο αντανακλάται στην δική του «προαγωγή» στο site στην κορυφή της ενότητας που περιλαμβάνει τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας. Η Βασίλισσα Ελισάβετ, όπως σημειώνει η Daily Mail, έχει αφαιρεθεί από τη συγκεκριμένη ενότητα και βρίσκεται ψηλότερα στη σελίδα.

Παρά τις... ανακατατάξεις, ο ιστότοπος εξακολουθεί να αναφέρει ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα συνεχίσουν θα «μοιράζουν τον χρόνο τους» ανάμεσα στη ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η MailOnline επικοινώνησε με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με την αλλαγή, το μόνο σχόλιο που έγινε ήταν «πως το site ενημερώνεται τακτικά».

Και το μετά:

 Γονείς για δεύτερη φορά ο Χάρι και η Μέγκαν: Γεννήθηκε η κόρη τους

Η είδηση για την ανακατάταξη στο site έρχεται μετά την πρώτη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του, κόμισσα του Γουέσεξ, μετά τον γάμο τους το 1999.

Το ζευγάρι απάντησε με χιούμορ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία άνοιξε τον «χορό» των αποκαλύψεων της Χάρι και του Μέγκαν για τη βασιλική οικογένεια. «Ποια Όπρα; Ποια συνέντευξη» ρώτησαν αστειευόμενοι κάνοντας δήθεν τους... ανήξερους. Αργότερα πάντως επέμειναν ότι η βασιλική οικογένεια παραμένει ενωμένη ό,τι κι αν συμβεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Σοφία είναι μία από τις τέσσερις έμπιστες γυναίκες της Βασιλικής Οικογένειας που ανήκουν στον «στενό κύκλο» της Βασίλισσας και τη βοηθούν με αφοσίωση και διακριτικότητα να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον αγαπημένο της Φίλιππο, που πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share