Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Είναι οριστικό: Τέλος οι τίτλοι του Buckingham για Χάρι και Μέγκαν

Χάνουν πολλά αλλά μάλλον δε θα τους πειράξει και πολύ...

19 Φεβρουαρίου 2021 15:26
Είναι οριστικό: Τέλος οι τίτλοι του Buckingham για Χάρι και Μέγκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστικό είναι το τέλος για οτιδήποτε συνδέει τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ με το Buckingham, αφού οι τίτλοι τους επισήμως τους αφαιρούνται, μιας και το ζευγάρι επιβεβαίωσε στη Βασίλισσα Ελισάβετ, ότι δε θα γυρίσουν στο παλάτι ως εργαζόμενα μέλη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που πρόσφατα μάλιστα εξαφανίστηκαν πλήρως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραιτήθηκαν τον Μάρτιο του 2020 για να κερδίσουν τα δικά τους χρήματα στις ΗΠΑ, όπου έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Spotify και το Netflix, που εκτιμάται ότι αξίζουν πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες.

Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Η σημασία της παραίτησης από το παλάτι

Η παραίτηση από μέλη της βασιλικής οικογένειας σημαίνει επίσης ότι το ζευγάρι, το οποίο ζει τώρα σε ένα αρχοντικό 11 εκατομμυρίων λιρών στο Montecito της Καλιφόρνια, δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει τους τίτλους αλλά και την ηγεσία των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, τα οποία τους είχαν ανατεθεί από την βασίλισσα.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από συνομιλίες μεταξύ του Δούκα του Σάσεξ και των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η αυλαία πέφτει λοιπόν αφού προηγήθηκε μια εβδομάδα επαφών και ενώ ο παππούς του Χάρι, ο Δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο.

Οι στρατιωτικοί, Κοινοπολιτειακοί και φιλανθρωπικοί σύλλογοι που θα επανέλθουν στη Βασίλισσα είναι: οι Royal Marines, RAF Honington, Royal Navy Small Ships and Diving, The Queen's Commonwealth Trust, The Rugby Football Union, The Rugby Football League, The Royal National Theatre και η Ένωση Πανεπιστημίων Κοινοπολιτείας.

Οι Sussexes - που ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους- είναι έτοιμοι για μια αποκαλυπτική συνέντευξή τους για τη ζωή τους με τη βασίλισσα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα, στις 7 Μαρτίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share