Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στο Buckingham: Συνεχίζουν την κόντρα με το παλάτι Μέγκαν και Χάρι παρά την νοσηλεία του Φίλιππου

Νέες «βόμβες» στην Όπρα από το ζευγάρι

5 Μαρτίου 2021 15:15
«Σεισμός» στο Buckingham: Συνεχίζουν την κόντρα με το παλάτι Μέγκαν και Χάρι παρά την νοσηλεία του Φίλιππου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σεισμός» επικρατεί για ακόμη μια φορά στο Buckingham, αφού η Μέγκαν και ο Χάρι συνεχίζουν την κόντρα με το παλάτι, καθώς αρνούνται να υποχωρήσουν ως προς τις αποκαλύψεις τους στην Όπρα Ουίνφρεϊ, μέρος των οποίων προβλήθηκε στο βρετανικό ITV, με τη βασιλική οικογένεια να θεωρεί τη στάση τους ασεβή τη στιγμή, που νοσηλεύεται ο Πρίγκιπας Φίλιππος.

Το ζευγάρι υπεραμύνθηκε της απόφασής του να παίξει κανονικά η δίωρη συνέντευξη, καθώς το δίκτυο CBS την έχει ήδη πουλήσει σε 64 χώρες, με τους τίτλους τους να έχουν τελειώσει.

Η συζήτηση με την Όπρα θα παιχτεί την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ και, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπάκιγχαμ, θα αναπαραχθεί στην Αγγλία από τη συχνότητα του καναλιού BBC One.

Μέγκαν-Χάρι: Οι νέες αποκαλύψεις στην Όπρα και η κόντρα με το παλάτι λόγω Φίλιππου

Το υλικό της είναι σίγουρο πως θα ξεβολέψει πολλούς στη βασιλική οικογένεια. Στο απόσπασμα, η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζεται να κάθεται μόνη και να ισχυρίζεται πως ο βασιλικός οίκος της Αγγλίας «διαιωνίζει τα ψέματα».

Είπε μάλιστα πως παρά τον κίνδυνο να «χάσω πράγματα», ένιωσε πως «υπάρχουν πολλά που έχουν ήδη χαθεί».

Το κανάλι ITV επιμένει πως θα παίξει κανονικά την προγραμματισμένη συνέντευξη στις 8 Μαρτίου, παρά τα προβλήματα υγείας του 99χρονου παππού του Χάρι. Η συνέντευξη δόθηκε στην Καλιφόρνια και κάποια στιγμή η Μέγκαν λέει πως δεν θα κρατήσει το στόμα της κλειστό όσο το Μπάκιγχαμ «διαιωνίζει τα ψέματα» για κείνη και τον Χάρι.

Μέχρι στιγμής, το παλάτι έχει δηλώσει πως είναι «πολύ ανήσυχο» για τις φήμες ότι η Μέγκαν κακομεταχειριζόταν το προσωπικό, προκαλώντας ακόμα και την απόλυση κάποιων.

Η ίδια λέει πως δέχεται εκφοβισμό από το Μπάκιγχαμ και οι δικηγόροι του ζευγαριού δήλωσαν πως Χάρι και Μέγκαν αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν κακομεταχειριστεί τους υπαλλήλους.

Όλοι περιμένουν να δουν τη συνέντευξη που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις των γαλαζοαίματων της Βρετανίας…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share