Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Η απάντηση της Ελισάβετ για όσα κατήγγειλε το ζευγάρι

Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Buckingham

9 Μαρτίου 2021 22:21
Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Η απάντηση της Ελισάβετ για όσα κατήγγειλε το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ανακοίνωση, με την οποία απαντά σε όσα καταγγέλλουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, προχώρησε η Βασίλισσα Ελισάβετ, με τους δύο πρώτους να αναφέρουν πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο τους, ενώ οι αυλικοί αγνόησαν τις εκκλήσεις της Μέγκαν για βοήθεια όταν αισθανόταν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

Η μονάρχης της Βρετανίας επεσήμανε, ότι πάντοτε το ζευγάρι θα είναι αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ θα λυφθούν υπόψη όσα είπαν.

Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Η ανακοίνωση της Ελισάβετ

«Ολόκληρη η οικογένεια λυπήθηκε όταν έμαθε σε όλη τους την έκταση, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια ο Χάρι και η Μέγκαν.

Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με τον ρατσισμό, προκαλούν ανησυχία. Παρόλο που μπορεί να διαφέρουν οι εκδοχές κάποιων γεγονότων, θα ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν και θα θιγούν εντός της οικογενείας. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντοτε πολύ αγαπημένα μέλη της οικογενείας».

«Βράζει» με Χάρι ο Πρίγκιπας Κάρολος: Η αντίδραση σε ερώτηση που έδειξε την ενόχλησή του

«Βράζουν» άπαντες στο παλάτι μετά από όσα αποκάλυψαν στην κοινή τους συνέντευξη η Μέγκαν Μάρκλ και ο Χάρι, με τον Πρίγκιπα Κάρολο να δείχνει έξαλλος, κάτι που δεν κρύφτηκε σε μια αντίδρασή του σε ερώτηση, που του έγινε.

Ο Χάρι μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια μιας και υπήρχε έλλειψη υποστήριξης ενώ τόνισε πως από τότε δεν έχει ξαναμιλήσει με τον πατέρα του.

Πρίγκιπας Κάρολος: Έδειξε πόσο έξαλλος είναι με τον Χάρι

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δουλευτούν εδώ – νιώθω πραγματικά απογοητευμένος. Επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο. Ξέρει πώς είναι αυτός ο πόνος και μιλάμε για τον εγγονό του, τον Άρτσι. Αλλά ταυτόχρονα θα τον αγαπώ πάντα. Και θα συνεχίσω να το έχω ως μία από τις πρώτες προτεραιότητές μου, την θεραπεία αυτής της σχέσης».

Όπως μεταδίδει το ETonline, o 72χρονος πρίγκιπας, στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του, ρωτήθηκε από έναν ρεπόρτερ: «Κύριε, πώς σας φάνηκε η συνέντευξη;», αλλά δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα και απλά… χαμογέλασε νευρικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share