Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τις φίλες της στην παραλία (photo)

Θα πάθετε σοκ!

23 Μαΐου 2021 20:09
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τις φίλες της στην παραλία (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι διάσημες τον τελευταίο καιρό μας ετοιμάζουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξορμήσεις τους σε παραλίες. Οι εμφανίσεις με μαγιό είναι πιο πολλές από ποτέ και λογικό αν σκεφτείς ότι όλοι, όποτε μπορούν να επισκεφθούν τη θάλασσα το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι οι πιο εντυπωσιακές αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα κορίτσι πολύ αθλητικό. Ειδικά από το Survivor και μετά, η ενασχόλησή της με τη γυμναστική ανέβηκε levels. Σε τέτοιον βαθμό που πλέον βλέπεις το κορμί της και θέτεις νέα fitness goals, αφού είναι εμφανές ότι ο κόπος της έχει αποδώσει. Παράλληλα δείτε πώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ευχήθηκε στον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο για την ονομαστική του εορτή.

Η όμορφη παρουσιάστρια αυτούς τους μήνες δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της με μαγιό και εντυπωσιάζει τους followers της στο Instagram. Την έχουμε δει με κάθε είδους μπικίνι, ωστόσο αυτό που ανέβασε τελευταία στο προφίλ της, αναδείκνυε άψογα τις καστανές της αποχρώσεις. Πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση μαζί με τις φίλες της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαγιό

Λίγα λόγια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media. Ο λόγος που είχε βρεθεί στο Survivor είναι επειδή είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεώρησε ως μια τρελή εμπειρία και που ήθελε να δοκιμάσει τα όρια της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Έχει την “Rad Polewear” που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα. Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor 1 του ΣΚΑΪ. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share