Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκάλυψε τις παραβάσεις που έκανε η Βαλαβάνη - «Είχα κλέψει φαγητό και το έβαλα…»

Δεν έχει ξεχάσει τις εμπειρίες της...

11 Απριλίου 2021 12:58
Survivor 4: Αποκάλυψε τις παραβάσεις που έκανε η Βαλαβάνη - «Είχα κλέψει φαγητό και το έβαλα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αποκαλυπτική διάθεση βρέθηκε και σήμερα (11/4) στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες του δικού της Survivor, αναφέροντας τις… παραβάσεις που έκανε λόγω πείνας.

Η δημοσιογράφος μαζί με τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Open σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν στον τέταρτο κύκλο του Survivor που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βαλαβάνη αποκάλυψε την «παρανομία» που έκανε με το φαγητό όταν πήρε μέρος στο Survivor, μιλώντας πρόσφατα και για το πότε ήρθε κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Survivor Ευριδίκη Βαλαβάνη για το φαγητό

Survivor 4: Οι... παρανομίες της Βαλαβάνη στον Άγιο Δομίνικο

«Είχα μεταφέρει φαγητό μέσα στο παπούτσι, τα κράταγα στο χέρι τα παπούτσια. Φάγαμε εγώ και ο Κωνσταντίνος. Κάτι κεφτεδάκια που είχαμε κερδίσει, κάτι κρέατα που τα είχα βάλει μέσα στο παπούτσι. Τα είχα βγάλει και τα κράταγα στο χέρι τα παπούτσια και τα είχα βάλει μπροστά στη μύτη και κάλτσες από πάνω για να μην φαίνονται.

Είχα κάνει και κάτι άλλο. Είχα σκίσει λίγο την τσάντα από πίσω στην πλάτη και είχα βάλει κάτι, αλλά μου το βρήκαν και τον πήρα. Κάτι φακελάκια ζάχαρη από ένα έπαθλο. Με έλεγξαν».

Survivor spoiler: «Έκλεισαν» Βασάλος και Βαλαβάνη για το Survivor All Star!

Το Survivor μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη στην τέταρτη «έκδοσή» του, αλλά ο… πολυμήχανος Ατζούν φαίνεται πως έχει αρχίσει να δουλεύει την επόμενη εκδοχή, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τους κορυφαίους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης, σαν ένα All Star παιχνίδι.

Δύο παίκτες, μάλιστα, φαίνεται ήδη να έχουν προχωρήσει αρκετά σε επαφές για το ενδεχόμενο να «κλείσουν» με την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ. Ο λόγος γίνεται για ένα σημερινό ζευγάρι και, φυσικά, αναφερόμαστε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που μοιάζουν να ετοιμάζονται για το Survivor All Star, όντες πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Survivor spoiler: Πάνε Άγιο Δομίνικο οι... All Stars Βασάλος και Βαλαβάνη

Η ίδια η παρουσιάστρια, άλλωστε, μας έδωσε μια… πρώτη ιδέα μέσα από τη συνέντευξή της στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά. «Ο Βασάλος θέλει να πάει μόνος του. Σιγά μην τον αφήσω, εγώ έφαγα έξι μήνες με όλους τους άνδρες κι έμεινα ως η τελευταία γυναίκα. Έχω κάθε δικαίωμα να πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέσα από αυτή την χιουμοριστική αναφορά, ενδέχεται η Ευρυδίκη να μας… πρόδωσε την πρόθεσή της να πάει στον Άγιο Δομίνικο, δείχνοντας πως υπάρχει κάτι παραπάνω από τον ευσεβή πόθο. Σύντομα, βέβαια, θα φανούν περισσότερα και πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί ο τέταρτος κύκλος, ώστε να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για ένα πρότζεκτ, που εδώ και καιρό θέλει ο Ατζούν να προχωρήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share