Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Survivor 4: Αποκαλύψεις της Βαλαβάνη για τον Βασάλο - «Αρχίσαμε να βλέπουμε ερωτικά ο ένας τον άλλο όταν…»

Απάντησε και για το αν θα μπουν μαζί στο Survivor All Star

27 Μαρτίου 2021 12:00
Survivor 4: Αποκαλύψεις της Βαλαβάνη για τον Βασάλο - «Αρχίσαμε να βλέπουμε ερωτικά ο ένας τον άλλο όταν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, επισημαίνοντας το πότε άρχισε να βλέπει ερωτικά ο ένας τον άλλο, καθώς και το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο Survivor All Star.

Η επιθυμία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να ξαναζήσει την τεράστια εμπειρία του Survivor δεν κρύβεται καθώς καθημερινά, τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, σχολιάζουν τα επεισόδια μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον έρωτα με τον Βασάλο

H ίδια, στην εξομολόγησή της στον Θέμη Γεωργαντά αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλει να πάει μόνος του στο Survivor All Star, το οποίο ενδέχεται να γίνει την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν έχει σκοπό να την αφήσει.

Για το τι την ενοχλεί συνεχώς στον σύντροφό της: «Του λέω: "Ρε άνθρωπε όταν μπαίνεις μέσα στο σπίτι βγάλε τα παπούτσια σου". Δεν μπορεί να το καταλάβει. Θέλω να βλέπω καθαρό το σπίτι. Τα παπούτσια έξω από το σπίτι. Είμαι ψυχαναγκαστική».

Για το πότε είδε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ερωτικά: «Όταν πλυθήκαμε και γίναμε άνθρωποι στο πάρτι της ένωσης είπα “όπα, καλός είναι αυτός”. Πριν δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ φουσκωτός. Και τελικά τον είδα, με είδε και μου πέρασε από το μυαλό… Όταν βγήκαμε από το Survivor ήρθαμε κοντά τον Οκτώβριο, μετά τα γενέθλιά του».

Για την κατινιά που έχει κάνει: «Κινητό έχω δει πιο παλιά. Τώρα που με τον Κωνσταντίνο έχουμε δει τους κωδικούς ο ένας του άλλου είμαστε ανοιχτοί. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη. Πιο παλιά είχα ψάξει και είχα βρει. Όποιος ψάχνει βρίσκει».

Για τη συμμετοχή τους στο All Star Survivor: «Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος εγώ τερμάτισε έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share