Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Σοκαριστική ομολογία του Χάρι για την Νταϊάνα: «Ο θάνατός της με οδήγησε...»

Το αποκαλυπτικό γράμμα της Πριγκίπισσας στα παιδιά της που βγήκε στο φως

21 Μαΐου 2021 12:31
Σοκαριστική ομολογία του Χάρι για την Νταϊάνα: «Ο θάνατός της με οδήγησε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε ο Πρίγκιπας Χάρι, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν για το σκάνδαλο της συνέντευξης της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με τον ίδιο να αναφέρει το τι σήμαινε για εκείνον ο θάνατός της.

Όπως λέει ο πρίγκιπας Χάρι στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+ με τίτλο «The Me You Can’t See», την οποία συνδημιούργησε μαζί με την Όπρα Γουίνφρι, ειδικά από τα 28 μέχρι τα 32 του χρόνια η ζωή του ήταν «εφιάλτης», δείγμα της πολύ κακής ψυχολoγικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν.

Όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997, ο Χάρι ήταν 12 ετών. Όπως λέει ο 36χρονος σήμερα Χάρι, στη σειρά «The Me You Can’t See», η απώλειά της του προκάλεσε κρίσεις πανικού και έντονου άγχους, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Κάθε φορά που έπρεπε να βάλω κοστούμι και γραβάτα για να παίξω τον ρόλο μου κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έλεγα «πάμε». Αλλά ακόμα και πριν βγω από το σπίτι λουζόμουν στον ιδρώτα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, ένιωθα πανικό, θυμάται ο πρίγκιπας Χάρι.

Όπως εξομολογείται ο πρίγκιπας Χάρι, «ήμουν πρόθυμος να πιω, να πάρω ναρκωτικά, να κάνω πράγματα που θα με έκαναν να νιώθω λιγότερο άσχημα από όσο αισθανόμουν».

«Αρκετές φορές καταλάβαινα ότι έπινα, όχι επειδή το απολάμβανα, αλλά επειδή προσπαθούσα να κρύψω κάτι».

Όσον αφορά τις αναμνήσεις του από την ημέρα της κηδείας της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο 12χρονος τότε Χάρι συγκράτησε μόνο τον ήχο από τις οπλές των αλόγων στη νεκρώσιμη πομπή.

«Ήταν σαν να βρισκόμουν έξω από το σώμα μου και απλά περπατούσα κάνοντας αυτό που περίμεναν όλοι από μένα: δείχνοντας το 1/10 των συναισθημάτων που έδειχναν όλοι οι άλλοι: αυτή ήταν η μαμά μου – εσείς δεν την είχατε καν γνωρίσει».

«Η μητέρα μου σκοτώθηκε επειδή γνώρισε κάποιον που δεν ήταν λευκός», υποστηρίζει ο πρίγκιπας, εκφράζοντας τον φόβο ότι γνωρίζοντας ο ίδιος τη Μέγκαν «η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί».

Σύμφωνα με το People, ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχεται ότι κάνει ψυχοθεραπεία εδώ και τέσσερα χρόνια με την ενθάρρυνση της συζύγου Μέγκαν, προκειμένου να «γιατρέψει τον εαυτό του από τον παρελθόν».

«Είχα δει γιατρούς, θεραπευτές, εναλλακτικούς θεραπευτές. Κάθε είδους ειδικό. Όμως ο καθοριστικός παράγοντας ήταν η γνωριμία και η σχέση μου με τη Μέγκαν. Ήξερα ότι αν δεν έκανα θεραπεία και δεν γινόμουν καλά, θα έχανα τη γυναίκα με την οποία σκόπευα να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Το αποκαλυπτικό γράμμα που άφησε η Νταϊάνα για τα παιδιά της

Στο «φώς» της δημοσιότητας ήρθε ένα αποκαλυπτικό γράμμα της έχουσας κρυφή σύνδεση με την Ελλάδα, Πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο εμπεριείχε ένα σπουδαίο μήνυμα για τους Πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ.

Ο Πολ Μπάρελ, άλλοτε μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, δημοσίευσε το γράμμα της ίδιας προς εκείνον. Τα λόγια της, δε, συγκλονίζουν για τον Πρίγκιπα Χάρι, τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Αγαπώ τα παιδιά μου μέχρι το θάνατο και ελπίζω πως οι σπόροι που έσπειρα θα μεγαλώσουν, φέρνοντας δύναμη, γνώση και σταθερότητα», έγραφε το γράμμα της Νταϊάνα, με τον Μπάρελ να τονίζει πως «ήταν λόγια μητρικά, ανιδιοτελούς αγάπης, που ταιριάζουν με την περίστασή μας, γράφοντάς τα 24 χρόνια πριν».

Ο ίδιος εννοεί, βέβαια, την περίπτωση του Χάρι, θεωρώντας πως χρειάστηκε δύναμη για να φύγει από το παλάτι και γνώση, ώστε να λύσει τις διαφορές του με τον Ουίλιαμ.

Φαίνεται, λοιπόν, ο Χάρι να σκέφτεται τη μητέρα του. Την ανέφερε σε έναν πρόσφατο λόγο του, εξηγώντας γιατί παραιτείται και φέρνει μια εκπληκτική ομοιότητα με το δικό της λόγο το 1993. Ο Χάρι είπε, επίσης, ότι ο έλεγχος των ΜΜΕ στην οικογένειά του, θυμίζει όσα είχαν γίνει στη μητέρα του, που παραιτήθηκε για να προστατέψει την οικογένειά της.

«Στην καρδιά μου ξέρω, ότι θα ήθελε ο Χάρι και η Μέγκαν να είναι κυρίως χαρούμενοι. Βρήκα το γράμμα αυτό, που μου έγραψε τόσα χρόνια πριν και ένα πράγμα που τράβηξε την προσοχή. Μου είχε γράψει, ότι θα ήθελε να κοιτάζει ψηλά, να γελά, να αγαπά και να ζει», είπε συγκινημένος ο Πολ Μπάρελ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share