Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

"Ντράπηκα, με ρώτησε αν...": Στη φόρα νέα παράνομη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν δολοφονηθεί!

Όλα στη φόρα!

11 Μαΐου 2021 14:59
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας της καρδιάς μας, Νταϊάνα (1997) έδωσε ο τελευταίος σύντροφός της Hasnat Khan, στον τηλεοπτικό σταθμό BBC.

Αν και η πριγκίπισσα είχε πεθάνει από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνεπιβάτης της ήταν ο Dodi Fayed, και σύντροφός της τον τότε καιρό, ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο καρδιοχειρουργός από το Πακιστάν, Hasnat (είχαν σχέση για 2 χρόνια 1995-1997).

Ο ίδιος φαίνεται να ένιωσε την ανάγκη τώρα, να υπερασπιστεί την τιμή της Νταϊάνα, για τις δηλώσεις της το 1995, στις οποίες είχε πει: «Όλοι με πουλάνε. Εκείνος είναι ο μόνος, που δε θα με πουλήσει ποτέ».

Μετά λοιπόν και τα όσα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται για την πιο πολυσυζητημένη συνέντευξη της πριγκίπισσας, με τον δημοσιογράφο Martin Bashir, και τις δηλώσεις του αδελφού της Charles Spencer, ο Khan επέλεξε να υπερασπιστεί για πρώτη και τελευταία φορά το όνομά της.

Ο Khan αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του Spencer, ότι δηλαδή τότε ο δημοσιογράφος είχε προσεγγίσει και τον ίδιο με πλαστά έγγραφα και πληροφορίες για την Νταϊάνα, απαντά «Η Νταϊάνα χειραγωγήθηκε για να δώσει αυτή την συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος της γέμισε το μυαλό με σκουπίδια», ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και ο -έφηβος τότε- πρίγκιπας William την είχε προειδοποιήσει για τον συγκεκριμένο, λέγοντας της πως «δεν είναι καλός άνθρωπος».

Τέλος, ο Khan αναφέρεται στον Bashir, λέγοντας ότι προσέγγισε και τον ίδιο, όμως οι ερωτήσεις του δεν του άρεσαν, γι’ αυτό και δεν προχώρησαν σε συνέντευξη. Χαρακτηριστικά είπε: «Μου έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις για τη Νταϊάνα και την σχέση μας. Ρώτησε ακόμα και για ποιο λόγο δεν είχαμε παντρευτεί ή πότε θα παντρευτούμε. Ντράπηκα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share